reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Pamiętam niektórych zachcianki z maka ;)

Załączniki

• IMG-20181106-WA0003.jpg
    IMG-20181106-WA0003.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 179
Nic narazie nie mam wykryte. Byłam na usg i mały ma poszerzone miedniczki w obu nerkach. W piątek mamy pediatrę i pewnie dalsza diagnostyka..
W Bielsku ordynatorem w szpitalu pediatrycznym jest urolog dziecięcy i przyjmuje prywatne w przychodni prywatnej podobno dobra jest. Zapisałam mała żeby z nią pogadać. Ten pediatra jest urologiem?

reklama
W Bielsku ordynatorem w szpitalu pediatrycznym jest urolog dziecięcy i przyjmuje prywatne w przychodni prywatnej podobno dobra jest. Zapisałam mała żeby z nią pogadać. Ten pediatra jest urologiem?

Nasza nie jest ale pewnie dostane od niej skierowanie na dalsze leczenie. My mamy też problem z siusiaczkiem i może tutaj jest wina tych bakterii.. zobaczymy.. w piątek mam się pojawić po 1 z wynikiem z usg a po 2 z wynikiem moczu, który mamy zrobić w czwartek ( lekarka chce widzieć jak wyglada mocz w trakcie brania leku. W zasadzie to będzie dopiero 5 dzień, a mówiła, że ma zamiar go przeleczyć około 10-14 dni ) Aż strach pomysleć co mogłoby się dziać gdybym do tej pory nie wiedziała, że w moczu coś się rozwija..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry