Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To od zębowej śliny, ona jest kwaśna i dlatego. Może też się odparzać@Katerina1985 to Ci współczuję@paaulaa90 jakieś te majówki nasze to straszne leniuszki [emoji23]
Dziewczyny moja teraz strasznie się ślini na zęby i dostała takie krostki i pod okiem też, bo często je ociera czy Wy też przez to przechodziłyście? Wątpię żeby to była alergia pokarmowa, bo wydaje mi się że miałaby na całym ciele. Zobacz załącznik 915854
Przez 11miesiecy się męczyłam zmieniałam butelki mleka od 8 miesiąca, aż przyszedł taki dzień że sam mnie porzuciłaDziewczyny które karmiły piersią, czy Wasze dzieci gładko przeszły na butelkę? Jakie butelki tolerują Wasze dzieci?
Mamy czasem takie krostki pod ustami ale znikają po nocy i też myślę że to od śliny.@Katerina1985 to Ci współczuję@paaulaa90 jakieś te majówki nasze to straszne leniuszki [emoji23]
Dziewczyny moja teraz strasznie się ślini na zęby i dostała takie krostki i pod okiem też, bo często je ociera czy Wy też przez to przechodziłyście? Wątpię żeby to była alergia pokarmowa, bo wydaje mi się że miałaby na całym ciele. Zobacz załącznik 915854
Nie uczę butelki. Po co? Wodę podaję z doidy cup, mamy też bidon z rurką.Dziewczyny które karmiły piersią, czy Wasze dzieci gładko przeszły na butelkę? Jakie butelki tolerują Wasze dzieci?