Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie u nas miesnie to sama galareta. Wiem wlasnie ze ten hormon mogl by u nas dużo zmienic.Jupiiii super. Myślę, że warto ryzykować. Dzieci z niskim wyrzutem hormonu wzrostu mają tragiczną tkankę mięśniową. A Twój chyba całkiem go nie produkuje. Moja ma mięśnie, ale słabe i też chudzielce. Bo hormon wpływa na budowę tkanki mięśniowej właśnie. Tylko ta polska potoczna nazwa sprawia, że się tylko że wzrostem kojarzy, a on ma multum funkcji w organizmie.
My już mamy diagnozę ostateczną u córki, jeszcze tylko rezonans w uśpieniu w sobotę- mam nadzieję, że anestezjolog się zgodzi mimo kataru. Trzymajcie kciuki.
moj syn jam ma katar to zawsze ma zapalenie spokojwek.. Tutaj kazali mi plukac oczy sola fiziologiczna i zawsze antybiotyk do oczu i noska maMy po wizycie u lekarza. Mam czyścić nos wodą morską, odciagnac i psikać Nasivin baby. Ale to nic, wyszło że Laura ma zapalenie spojówek i mamy maść. Oczka ma czerwone i wokół wysypka, coś jest w powietrzu bo syn znajomych to samo miał. @Jetkaa wspaniałe wieści, oby wszystko było po Waszej myśli. Już tyle niedobrego przeżyliście, że aż należy Wam się teraz wszystko co najlepsze [emoji176]
To byłaby dobra diagnozą, pytanie czy i jak Oski zareaguje na hormon i czy da się to wyhamować tylko czy może i odwrócić choć trochę. To prawdziwy wojownik, więc mam nadzieję, że zaskoczy jeszcze raz.