caltha
Fanka BB :)
Przeczekać lub niech je samaCześc dziewczyny! moje dziecko nie chce jeść z łyzeczki, nie chodzi nawet o to co jej podaje bo widze jej to smakuje ale jak tylko zblizam łyżeczkę to zaciska usta.. co robić?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przeczekać lub niech je samaCześc dziewczyny! moje dziecko nie chce jeść z łyzeczki, nie chodzi nawet o to co jej podaje bo widze jej to smakuje ale jak tylko zblizam łyżeczkę to zaciska usta.. co robić?
Kawałki, a papki np. jako sos do makaronujuż przeczekiwałam, je sama ale jak? te papki?
Jest taka metoda BlW. Chodzi w niej o to że podaje się dziecku w kawałku ugotowaną np marchewkę i dziecko je samo .już przeczekiwałam, je sama ale jak? te papki?
Jest taka metoda BlW. Chodzi w niej o to że podaje się dziecku w kawałku ugotowaną np marchewkę i dziecko je samo .
Ma dziąsła. Pokarm rozdrabnia się trzonowcami- to 4 i 5 a one przecież pojawiają się zwykle po roku.rozumiem, tylko jak dziecko ma rozdrobnić pokarm jak nie ma czym?![]()