Wiecie co normalnie wziąść i strzelić tym wszystkim lekarza w leb... mojego starszaka jakiś czas temu zaczął powoływać zabek wiec poszliśmy do dentysty i ta powiedziała ze mały ubytek ładnie zrobiła wypełnienie po trzech dniach znów zaczął bolec poszliśmy spowrotem otworzyła zabka włożyła lekarstwo i powiedziała ze mamy przyjść po nowym roku i dziś młody obudził się ze spuchnieta buzia i bólem. ... oczywiście nasz gabinet zamknięty pobiegłam bo całym mieście szukać pomocy bo nie chciałam odrazu jechać na pogotowie stomatologiczne (mam złe skojarzenia ) zostawiłam to na ostateczność. Znalazłam czynny gabinet wyprosilam wizytę przyjęli i dowiedziałam się że ząb nie dokona został oczyszczony i wogole zaczęło dziasło wzrastać w zeba !! No matko ! Dostalismy antybiotyk i jeśli ropien który tam jest będzie schodził na gardło i utrudniał oddychanie mam jechać na szpital .... no kuzwa mac czy tylko ja trafiam na takich ludzi co mi dzieci zamiast leczyć krzywdzą ... przepraszam ale musiałam się wyglądać.....