• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny jaki syrop na mokry kaszel po przeziębieniu dla naszych maluchów mogę podać? Co lekarze Wam przepisali?

Jetka co u Was?

Hej:) u nas w sumie bez zmian. Nadal czekamy na EEG glowy.. Oski ma 2 ząbki i ida mu kolejne 6.. 4 z gory i 2 z dolu.. Takze jest masakra.. Placze,zlosci sie.. Az sie zapomina..:\ moze uda sie nam wyjsc do domu.. Na chwilę.. Ale to po EEG.. Rozmawialam z lekarzami mowia ze nie wiedza ile oski bedzie zyc:( ze moze miesiac rok a nawet 20lat.. To zalezy od niego.. Ze na nim będą sie uczyc bo nie wiedzą nic.. Ale mowia zeby sie nim cieszyć w domu.. Ze nie mozemy byc ciagle w szpitalu.. A jestemy już w nim9miesięcy.. 9miesięcy w cholernym szpitalu.. Ehhh:(
Wiecie co mysle? Chyba napisze ksiazke.. Jak matka ma tylko walczyc a dziecko ma tylko żyć... Moze książka bedzie dla mnie ukojeniem.. Moze będzie tylko dla mnie a kto wie moze ją kiedys wydam:) mysle ze napisze tak jak wam tu krok po kroku jak walczymy, jak BOSKI OSKI walczy:) taki mam plan ale co z tego wyjdzie zobaczymy..

@Hope, kurczę nie pomogę bo B odpukać jeszcze nic nie dostawał.. starszak ma przepisywany prospan ale nie wiem czy sprawdzi się u takich maluchów.
@Jetkaa, super pomysł! Napisz książkę! Wylej wszystkie emocje te dobre i złe! Opisz naszego wojownika ! Trzymam kciuki ! Jestem zdania, że takie pisanie w formie pamiętnika może być dla Ciebie fajną terapią [emoji6]
Biedny Oski z tymi ząbkami [emoji17]
@aNusia90, piękne bransoletki ! My mieliśmy szczepienie w czwartek ale pielęgniarka mówiła, że bardzo mało dzieci ma zapisanych bo wszyscy chorzy.

Hej dziewczyny :-) Trochę się martwię bo mój synek 9 mc kolejny dzień ma focha na jedzenie . Rozszerzenie diety szło nawet fajnie i nagle nie chce nic . Ani owoców ani zupek , chrupki też odpadają .
Jest na piersi i nawet tydzień temu zastanawiałam się czy nie kończyć powoli karmienia naturalnego bo jakby tracił zainteresowanie piersią a teraz jest gwałtowny powrót do cycania . W sumie to teraz jest tylko na piersi .
Nie wiem czy ja popełniłam jakiś bląd .. podałam mu zupkę z rozdrobionymi kawałkami a nie jak dotychczas papkę i wydaje mi się ,że to od tamtej pory taka niechęć do jedzenia . Jak tylko widzi łyżeczkę , miseczkę to ostro protestuje . Ma już 6 zębów więc chyba czas i pora na gryzienie :-)
Może wiecie co robić ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry