Cześć dziewczyny,
jak ten czas szybko leci... Jeszcze troszeczkę, a nasze bobaski skończą roczek. Tyle różnych spraw na głowie, że jak przyjdzie wieczór, to nie mam nawet sił wam coś napisać. Przy samym czytaniu zasypiam.
@Jetkaa kochana. Wy to musicie się nacierpiec i to od samego początku... Ważne, że się nie poddajecie i dalej walczycie.
My za 2 tygodnie kończymy 10 miesięcy. Też niestety jeszcze nie raczkujemy. Jedynie co to pelzamy do tyłu i poruszamy się na pupie. Trzeba już uważać, bo chętnie kieruje się w stronę krzeseł. Przestawia je jak i się podciaga, żeby wstać. To samo ma z małym stolikiem. Posiadam ją też często do łóżeczka, by tam mogła sobie bezpiecznie trenować podciaganie
Jakoś to idzie, ale ma swój obciaznik. Mierzy juze ponad 80 cm i wazymy jakiesr 11 kg.
Już jesteśmy po wszystkich szczepieniach, teraz po roku na rozyczke, odre itp.
Karolinka zajada wszystko ze smakiem. Oprócz gotowych potraw ze sloiczka je wszystko co i my, no ale z rozsądkiem, bo nie wszystko się już nadaje.
Właśnie skończylysmy sesję zdjęciową z okazji tłustego. Jak mała dorwala się do pączka Więc pierwszy raz posmakowala pychotke
Też mała w nocy i nad ranem domaga się jedzonka. Jesze karmię piersiasię, ale za miesiąc muszę wyjechać na weekend, więc przymierzam się do przetestowania mleka modyfikowanego. W ciągu dnia też daję pierś, bo mam wrażenie, że mało pije...
A my od 1,5 miesiąca borykamy się z chorobami. Połowa stycznia było szczepienie i po dwóch dniach gorączka. Z tego zrobiło się zapalenie krtani. Tydzień wytchnienia i potem angina. Kilka dni za małą starsza zapalenie gardła i oskrzeli... Obie dziewczyny na antybiotykach. U starszej potem doszedł kaszel i katar, ale lekarz zalecił postawienie baniek i powiem wam, że poskutkowało. Na.drugi dzień spała do 10.00 - jak nigdy, ale wstała jak nowo narodzona.
Jakiś miesiąc temu zabrałam się za siebie, ale po dwóch tygodniach opadlam z sił i ciężko mi zaś się zmotywowac Musialabym tak z 10kg zejść w dół, a najlepiej z 20kg. Muszę się zaś zmobilizować, by na roczek wyglądać jak ta lala Też ktos na diecie i ćwiczeniach?