Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak wiem ze to kosztuje.. Ale ja muszę mieć pewność że to nie w nas błąd.. Zrobimy badanie mi mojemu D i jak może się uda to synowi dla pewności.. Później konsultacja z genetykiem.. Mam nadzieję że badania wyjdą ok.. Bo jak coś w nich będzie stracę ten promyk że będzie dobrze. A bez tego promienia, bez tej szansy spadne na dno.. Mnie trzyma teraz to że moze będę miała jeszcze dziecko.. Mam chęć życia. I dążę do tego by udało nam się zrobić te badania i urodzić dziecko.. Mamy kilka badań na oku które musimy zrobić żebym była już spokojna..Cześć dziewczyny! Bunt dwulatka w pełni, laska pokazuje swój charakter i humory, ale myślę sobie że to jest raczej test dla mnie, bo ona za bardzo nie wie jak pokazać swoje emocje i też się w tym gubi. Nerwy swoją drogą, a jeszcze jestem po wycięciu jednego płata tarczycy to już wogole. @ Jetkaa jesteś silną kobietą i madra. Badanie kariotypu powinno pokazać czy coś jest nie tak. Te badania są strasznie drogie. Ja pracuję w laboratorium i widzę ile ludzie kasy zostawiają.