• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ja jezdzilam co tydzien praktycznie. Jak powiedzialam gin na poczatku poprzedniej ciazy, ze w jednym miesiacu mialabym poleciec 8 razy samolotem, to stwierdzil, ze chyba zartuje [emoji15]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja też jeździłam tydzień w tydzień tylko ze praca fizyczna .. Zwolnienie miałabym od ręki pewnie ..
A teraz w mojej sytuacji nawet nie będę o to pytać i wątpię by sam coś wspomniał :dry:

Pierwsza ciaze przepracowalam cala. Doslownie. Druga w 24 tc wyladowalam w szpitalu z zagrozeniem przedwczesnym porodem i nie bylo mowy o powrocie do pracy. Teraz jestem na zaleglym wypoczynkowym bo kilka t g temu skomczyl mi sie macierzynski. Nie oplaca mi sie wracac do pracy zwlaszcza ze jej szczerze mie lubie i mialam zmieniac. Gin za to uwaza ze powinnam byc na zwolnieniu zeby odpoczywac i Eby historia z poprzedniej ciazy sie nie powtorzyla.

Jak dobrze, że sama jestem sobie sterem i okrętem... Zamierzam pracować tak długo jak się da, a ile będę mogła, dopiero się okaże.
Każda ciąża jest inna. Gdybym była na etacie, już dawno musiałabym wziąć wolne, bo po prostu bardzo źle się czuję.

I tak w miarę mi przeleciała te 2 tygodnie [emoji4] teraz tylko strach czy wszystko będzie dobrze...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Też się bałam. Wchodząc do gina od razu mu powiedziałam,że się mega stresuje i natychmiast zrobiliśmy usg, jak zobaczyłam i usłyszałam Serduszko to mi ulżylo niesamowicie - życzę Ci tego samego!!!! Będzie dobrze, ale wiadomo że stres jest :)

reklama
Takie cisnienie jest za wysokie,i to sporo.W poprzedniej ciazy jak dochodzilo do 145/... to od razu kierowano mnie na izbę przyjęć.Lepiej to sprawdź u lekarza.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry