• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Natkape? A na Karwinach mieszkasz? Moje strony :-D

Ja mam już spory brzuch, w prawie nic się nie mieszcze więc popylam w sukienkach.
Próbowałam kupić coś dla dzidzia ale póki nie znam płci to jakoś nie mam weny. Jeśli będzie chłopak to wszystko mam, jeśli dziewczynka to jakieś rozowe minimum dokupie.
Starszakowi planuje dokupić dostawke do wózka, bo póki co mimo że ma 3,5 roku to słaby spacerowicz z niego.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na Chwarznie, ale ćwiczenia masz blisko jak coś ;) w szkole na L.Staffa 10

Dziewczyny, myślicie że 11t4d to za szybko na prenatalne? Mam widełki od lekarza, że muszę je zrobić od 30.10 do 10.11 i przez Wszystkich Świętych tak głupio to wypada, że terminy w klinice mają na 30.10 albo u innego lekarza dopiero na 8.11 (wtedy bym była w 12/6tc) i chciałam szybciej, ale teraz nie wiem czy nie przełożyć...
Ja ide 11t3d i mam nadzieję ze bedzie ok. Nie chce placic takiej kasy dwa razy

0d1yskjot8xw5dpx.png

Dziewczyny, myślicie że 11t4d to za szybko na prenatalne? Mam widełki od lekarza, że muszę je zrobić od 30.10 do 10.11 i przez Wszystkich Świętych tak głupio to wypada, że terminy w klinice mają na 30.10 albo u innego lekarza dopiero na 8.11 (wtedy bym była w 12/6tc) i chciałam szybciej, ale teraz nie wiem czy nie przełożyć...

Powinno być ok, ale dużo zależy od wielkości dziecka. Ja wybrałabym wizytę w 12 tygodniu.

@caltha obyś tym razem potrzebowała tylko chusty :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry