Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Opony super to jest nas trzy@LilithGoth32 @Hope , też jestem ze Szczecina.
@LilithGoth32 , Twojego lekarza miałam okazję poznać leżąc na patologii w zdrojach, niesamowicie pozytywne wrażenie.

Ja na telefonie nie widzę.Widac moj suwaczek dziewczyny?
A skąd ze Szczecina jesteś...kurde to można kiedyś we trzy się spotkać na jakimś pysznym deserku@LilithGoth32 @Hope , też jestem ze Szczecina.
@LilithGoth32 , Twojego lekarza miałam okazję poznać leżąc na patologii w zdrojach, niesamowicie pozytywne wrażenie.

Dr Czajkowski to ten bardzo starszy pan na wielkopolskiej ? Kiedyś u niego chyba byłam ale mogłam się pomylić... Jest swych ginekologów o tym samym nazwisku jest ojciec i syn ja chodze do synaDr. Uzar dobrze mi znany, to lekarz mojej mamy od... 30 lat? Ja na usg getetyczne wybieram się do dr. Czajkowskiego a chodzę do dr. Pietrzyka. Ale chcę mieć jeszcze kogoś w zapasie, czasem lekarze mają niespodziewanie wolne a nie chcę obudzić się z ręką w nocniku.
Deserek może niekoniecznie ale zupę rybną czemu nie![]()

Dr Czajkowski to ten bardzo starszy pan na wielkopolskiej ? Kiedyś u niego chyba byłam ale mogłam się pomylić... Jest swych ginekologów o tym samym nazwisku jest ojciec i syn ja chodze do syna
Zupa rybna niekoniecznie [emoji14] nie lubię ryby ale ty możesz zupkę a ja coś innego hehehe
To gdzie pod Szczecinem mieszkasz może okaże się że tam gdzie ja albo bardzo blisko
![]()