W sierpniu chyba mialam i tylko masc ze sterydami mi pomagala i pozniej spokoj az do teraz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W sierpniu chyba mialam i tylko masc ze sterydami mi pomagala i pozniej spokoj az do teraz..
Hej dziewczyny przygarniecie mnie?
Termin mam na 09 maja. To moja 3 ciaza. Mam syna 6 lat i Hanke która niestety patrzy na nas z gory. Miałam ja rodzic 20 pazdziernika niestety, urodzilam 6 czerwca w 20 tyg ciąży. Taka chyba byla wola niebios, ze 3 cykle po tej tragedi zobaczylam 2 kreski, w chwili obecnej wszystko jest ok ciaza rozwija sie prawidłowo.
@efwka83 maści ze sterydami nie można używać .. Ja musiałam odstawić maść na AZS bo mam na twarzy suche miejsca ... Kupiłam emolium i jakoś to wygląda ... Najlepiej iść do lekarza może coś doradzi na alergie ..
@Mysza1990 gratulacje
Podziwiam Cie,ja bymnie dala rady spokojnie sie bawic na weselu.Ale w sumie stres to najgorsze z mozliwych.Ja dziewczyny na weselummm tyle dobrego jem i jem
) te plamienia uplawow sie praktycznie skończyły
mam nadzieje ze nic to zlego nie bylo.. Ale nadal minimalne sa.. Jutro chyba pojde prywatnie sprawdzic czy z dzidzia ok bo nie wytrzymam tydzien do wizyty..
@efwka83 maści ze sterydami nie można używać .. Ja musiałam odstawić maść na AZS bo mam na twarzy suche miejsca ... Kupiłam emolium i jakoś to wygląda ... Najlepiej iść do lekarza może coś doradzi na alergie ..
@Mysza1990 gratulacje
Hej dziewczyny przygarniecie mnie?![]()
Termin mam na 09 maja. To moja 3 ciaza. Mam syna 6 lat i Hanke która niestety patrzy na nas z gory. Miałam ja rodzic 20 pazdziernika niestety, urodzilam 6 czerwca w 20 tyg ciąży. Taka chyba byla wola niebios, ze 3 cykle po tej tragedi zobaczylam 2 kreski, w chwili obecnej wszystko jest ok ciaza rozwija sie prawidłowo.