• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majowe mamy 2018

Ja to juz muszę uciekać na l4.. Koreańska firma automotive, hala, 8h ma nogach przy linii, dzwiganie, nocne zmiany, w dodatku szkodliwe substancje.. Firma nie zmieni mi warunków pracy a aktualne no nie są odpowiednie a ja, sama nie czuje się na siłach żeby tam przebywać teraz a nie chciała bym też zaszkodzić.

34bwskjox0d43lis.png

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja to juz muszę uciekać na l4.. Koreańska firma automotive, hala, 8h ma nogach przy linii, dzwiganie, nocne zmiany, w dodatku szkodliwe substancje.. Firma nie zmieni mi warunków pracy a aktualne no nie są odpowiednie a ja, sama nie czuje się na siłach żeby tam przebywać teraz a nie chciała bym też zaszkodzić.

34bwskjox0d43lis.png

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma co. Lepiej uciekac na l4. Ja jeszcze chce sobie wszystko podomykac i tez uciekam z pracy. Ja pracuje na laserach, falach radiowych, ultradźwiękach oraz mam do czynienia z krwia :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkich, czy zostanę przygarnięta? :)
Moja pierwsza ciąża. Wstępnie termin na 30 maja :)
Gratuluję wszystkim fasolek ;)

34bwskjox0d43lis.png
Witam nowa majoweczke [emoji4]

Ja zjadłam dziś mega schabowego z surówka z pekinki, ogórka, pomidora i kukurydzy i z ziemniakami. Aż nie mogłam w to uwierzyć że zjadłam ze smakiem [emoji4] za to teraz ciągle znów mnie mdli.

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry