Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz już było widać. Ja żeby mieć aktualny, to muszę codziennie wstawiać na nowo, bo inaczej nie odlicza...A to dziwne bo specjalnie usunęłam z komputera i zrobiłam tylko w aplikacji
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
![]()
Witam majowe Mamy
U mnie 7 tydzień, termin na 31 maja, póki co.... dwa zarodki...czy jest tutaj jakaś przyszła mama bliźniąt? Nie potrafię opanować emocji, choć sama wiem, że to początek i jeszcze wszystko może się zmienić
Skąd wziąć suwaczek?![]()
Witaj! Gratuluje bliźniąt ! [emoji6] @KOTEK będzie miała bliźniaki i też z końca maja także fajnie się złożyło [emoji3]Witam majowe Mamy
U mnie 7 tydzień, termin na 31 maja, póki co.... dwa zarodki...czy jest tutaj jakaś przyszła mama bliźniąt? Nie potrafię opanować emocji, choć sama wiem, że to początek i jeszcze wszystko może się zmienić
Skąd wziąć suwaczek?![]()
Teraz już było widać. Ja żeby mieć aktualny, to muszę codziennie wstawiać na nowo, bo inaczej nie odlicza...
![]()
O, ja też z rana na badania... Ale dla mnie brak śniadania to nie problem, bo rzadko jemWitaj! Gratuluje bliźniąt ! [emoji6] @KOTEK będzie miała bliźniaki i też z końca maja także fajnie się złożyło [emoji3]
Serio? To zobaczę jutro czy coś się przesunie..[emoji53]
Ja właśnie wcinam kolację. Chleb z chudą szyneczką i ogórek kiszony [emoji7] odkąd jestem w ciąży to uwielbiam kiszone ogórki, a kapustę mogłabym z wiaderka całą wsunąć [emoji23]
Rano lecę na badanie krwi i trochę się boję bo ja bez śniadania nie potrafię z domu wyjsć [emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
![]()
Gratulacje. Na stymulacji to pewnie dwujajowe?ooo, jak miło słyszeć !
bliźniaki u nas to "skutek" stymulowanej owu, kilka lat walki o ciążęchoć pewnie moja Rodzina powie, że to geny, cała Rodzina (wujki, ciotki, kuzynostwo) czekały na bliźnięta po "dziadkach"
odkąd o nich wiem, nie potrafię się oswoić,że to podwójne szczęście i podwójne obowiązki zarazem.
Jesteśmy bardzo długo po ślubie, przyzwyczailiśmy się do bycia we dwoje, a teraz będziemy 2+2 !
Od czasu zapłodnienia (teraz mogę to stwierdzić), przez 2 kolejne tyg spałabym po 24h gdyby nie pracapotem, zresztą jak i do teraz ciągnęło mnie w brzuchu, piersi zaczęły boleć dopiero w zeszłym tyg, teraz troszkę zaczyna mnie mdlić od czasu do czasu, ale oprócz tego nic mi nie dolega
Za tydzień dowiem się czy na pewno biją już dwa serduszka.
Podobna historiadokładnienie mogę doszukać się postów koleżanki dubeltówki, o której mi wspominałyście
300 stron o tej godzinie to sporo do przejrzenia
![]()