natkape
Fanka BB :)
Ja mam prenatalne na NFZ
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam prenatalne na NFZ

Nie denerwuj się nic kochana bo stres nie sprzyja maluchowi. Wszystko będzie dobrze. Dostaniesz leki i dzidziuś będzie się miał naprawdę dobrze. Tylko pozytywne mysliA ja właśnie od ginekologa wróciłam mam znowu cukrzycę, nadciśnienie jakiegoś krwiaka który jest bardzo blisko dziecka w piątek Idę na porządne usg do mojej ginekolog bo ma wtedy dyżur w szpitalu i tam mi zrobi... Dodatkowo mam bakterie w moczu i dostałam leki na nie i jeszcze lek na podtrzymanie ciąży.
Jestem zdenerwowana wyć mi się chce ehhhj
![]()

Tak wiem cukrzyca równa się dieta , nadciśnienie plus leki dam radę martwi mnie ten krwiak nawet moja ginekolog miała nieciekawa minę bo on jest bardzo blisko płodu i dopiero na porządnym usg będzie widać jaki to krwiak i czy nie zagraża ciazyLilith, brzmi to wszystko strasznie ale cukrzyce da sie opanowac dieta, na nadcisnienie sa leki, a krwiak na pewno sie wchlonie. Bedzie dobrze.