reklama

Majowe mamy 2018

No i ja sie doczekałam wizyty.Fasolka ma 9mm, serduszko bije.Od razu jestem.spokojniejsza.

Za 2 tyg. mam kolejną wizytę u swojego gina ale juz w innej placowce,w Invimedzie przyjmują pacjentki tylko do momentu potwierdzenia żywej ciąży,w sumie logiczne gdyż to klinika leczenia niepłodności.
Zostaje przy wizytach prywatnych,w My Clinic /Warszawa.Metformine mam przyjmować do końca ciąży.

reklama
Nie wiem jak dzidzia bo nie bylam u gin tylko u kardiologa i dzidzi nie badał.. W czwartek mam gin i kardiologa:) jestem tylko zla ze tak pozno wykryli u mnie problem z sercem i to przez przypadek w sumie:))

Ja dzis ide z narzyczonym do kina odpocząć wyluzowac się:) jezeli tesciowa zostanie mi z malym... O ile... Nie mozemy sie z nia dogadac bo zabrałam jej syna .. I teraz jestem ja a pozniej ona..przez nia ske kiedys rozstalismy na rok czasu...ehh mam nadzieję ze kiedys bd ok

3jgxhqvk0aa9pnee.png

Lekarz jest ponoć bardzo dokładny i woli w tym przedziale. Wg usg mam przyjść i jednak to będzie 11t 6d. Wiec i tak jest ok. I aż 45 minut badanie bo też mówiła ze lekarz jest aż pedantyczny w tym temacie [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018
Ja mam badanie u Chmielewskiego w 11.4tc i chciałam przełożyć o parę dni bo się bałam, że to za wcześnie jeszcze może być, bo dzidzia musi mieć min. 4.5cm - zobaczę jeszcze na usg normalnym 20ego października jak szybko będzie rosła bo prenatalne mam 30ego :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry