Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymaj się kochana.Cześć. Nie śpię całą noc..Tak miałam wysokie tsh,ale gin zapewniał że wszystko będzie dobrze i że dzidzi nic się nie stanie. Zapewne dziś się dowiem,co było przyczyną ale Was już nie chcę straszyć. Cieszcie się swoim stanem i nie denerwujcie, bo spokój najważniejszy. Tak czy inaczej Dziewczyny bardzo Wam dziękuję. Żegnam się z Wami i życzę każdej z osobna szczęśliwego rozwiązania!!! Dbajcie o siebie i swoje Fasolki. Buziaki

to jest właśnie najgorsze ze na naszym etapie ciąży tyle się złego może zdarzyć nagleCześć. Nie śpię całą noc..Tak miałam wysokie tsh,ale gin zapewniał że wszystko będzie dobrze i że dzidzi nic się nie stanie. Zapewne dziś się dowiem,co było przyczyną ale Was już nie chcę straszyć. Cieszcie się swoim stanem i nie denerwujcie, bo spokój najważniejszy. Tak czy inaczej Dziewczyny bardzo Wam dziękuję. Żegnam się z Wami i życzę każdej z osobna szczęśliwego rozwiązania!!! Dbajcie o siebie i swoje Fasolki. Buziaki
no właśnie, to jest straszne@p_a_t_i nie wiem nawet co napisaćtaki smutek
... Szczególnie ze nic nie zwiastowalo takiego czegoś. Też zbijam tsh i zaczęłam się martwić
.. Bo jeszcze nie miałam badań ..
Jak wczoraj usłyszałam ze jakaś gowniara wyrzuciła dopiero co narodzone dziecko przez okno to mnie szlag trafił! Żeby ja ktoś tak wziął i wywalił ...
spokojnieTrzymaj się kochana.
Jeszcze słoneczko dla Was zaświeci.
Ja wczoraj robiłam badania krwi i tez się martwię co z moim TSH i dziś zadzwonię do położnej to może będzie juz miała wyniki a jak nie to ja poproszę żeby mi dala znać jakby było coś nie tak.
I spróbuje przesunąć usg z 7 listopada chociaż na tydzień szybciej bo 8 listopada mam prenatalne...
A w przyszłym tygodniu chyba pójdę do innego gina prywatnie na usg żeby sprawdzić czy wszystko jest ok...
wg om 18.05.2018
wg usg 24.05.2018
![]()

to jest właśnie najgorsze ze na naszym etapie ciąży tyle się złego może zdarzyć naglea wszędzie każą nam się relaksować i myśleć pozytywnie...
no właśnie, to jest strasznektoś bardzo chce, stara się stara i kłopoty, a jakaś baba wpada, wszystko ok z dzieckiem, a ona takie coś
spokojnie
to usg 7 listopada to faktycznie bez sensu na dzień przed prenatalnymi, ale naprawdę nie ma sensu, żebyś czując się dobrze miała aż tyle wizytjak nie ma wskazań to na naszym etapie ciąży zaleca się wizyty co 4 tygodnie
Poczekaj chociaż na razie na spokojnie na wyniki krwi.
Dzien dobryDzien dobry.
Przykro mi trzymaj siePoronilam![]()