Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Przy tych emocjach źle napisałam. Wg usg termin na 16 maja wiec szybciej niż wg om [emoji4] maluch nadrobil łącznie 8 dni. Miałam usg dowcipne ale nie mógł lekarz małego nawet zmierzyć i dopiero przez brzuch się udało [emoji4] wg usg dziś 12t6d
Nie... to było comiesięczne usg. Jutro na prenatalnym mam cicha nadzieje poznać płeć. Ale nie musi to być na 100%. Wychodzi na to ze jutro zaczynam 14tc wiec podejrzewam ze w okolicy świat poczuje ruchy [emoji4]
LilithGoth, trzymam kciuki [emoji1364][emoji1364]
Klaslaw, 16 maja super data body przez glowe - odwaznie) ja takie mialam dopiero od rozm 74 [emoji23]
Lilith, trzeba w takim razie diete yzweryfikowac. Cos ci bardzo cukier podnosi. Moze maka I wszystko co z niej zrobione? To czesty przyoadek. Albo mleko.
Trzymam kciuki zeby bylo ok. A cisnienie juz w normie?
Co do body popieram ze kopertowe wygodniejsze choc ja przez gloww miallam od oczatku I dalam rade.