Gosika88
Fanka BB :)
Wyślij kilka [emoji14]Mnie naszła ochota na ciasto marchewkowe, więc z moją 3latką robiłyśmy. Teraz bierze kąpiel- z wiadomych względów hehe
Sporo sprzątania się szykuje, a tu jeszcze kopytka mamy zrobić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wyślij kilka [emoji14]Mnie naszła ochota na ciasto marchewkowe, więc z moją 3latką robiłyśmy. Teraz bierze kąpiel- z wiadomych względów hehe
Sporo sprzątania się szykuje, a tu jeszcze kopytka mamy zrobić
Dzien dobry.
Dzisiaj wizyta u diablo mam insulinę na noc.
Co do śledzi to unikam ale pewnie w święta coś zjem.
Mięsa surowego nie jem bo nie lubię ale jajka na miękko uwielbiam.
Lecę po synka do przedszkola. Dzisiaj dzień dziecka [emoji12]i jedziemy się gdzieś bawić
Miłego dnia
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tam wcinam jak juz ktos wspomniał jajka ze sklepu sa badane wiec mysle ze ryzyko jest male ja zawsze myje jajka przed uzyciemA jak to jest z jajkami na miekko? Ja tez uwielbiam i mam taaaka ochote
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mamaginekolog ma na blogu cały wpis o jajkachA jak to jest z jajkami na miekko? Ja tez uwielbiam i mam taaaka ochote
Link do: Jaja w ciąży - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobietA jak to jest z jajkami na miekko? Ja tez uwielbiam i mam taaaka ochote
A ja miałam tsh koło 3.5 (biorąc euthyrox 100mg). Przed chwilą przyszły wyniki pierwszej morfologii w ciąży i Tsh spadło do 1.2
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom