reklama

Majowe mamy 2018

Ja uwielbiam jajka ale jak np leżałam teraz w szpitalu z dziewczyną w jednym pokoju ona nie miała cukrzycy to np dostawała jajka i na miękko i na twardo a ja nie :( co nie ukrywam trochę mnie smucilo hehe

reklama
Kochana a powiedz mi czy wiesz moze jaką jest normą TSH w 1 trymestrze? Przed ciąża miałam 1.3 a dziś odbierając wyniki 2.26 i trochę się zmartwilam. Biorę l thyroxin 75
Z moich wyników
jednostka miary ulU/ml

1510331196-61b2f05a7f5862b1-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) Ja tez Hashimoto mam, straszyli mnie lekarze, że moze być ciężko w ciaze zajść, że mogą być komplikacje a za pierwszym podejściem się udało i jestem juz w 12tyg :)
TSH pod kontrolą ścisłą i jest dobrze!
Miłego dnia :)

Napisane na

Niestety też mam problemy z tarczyca przed samym zajściem w ciążę czyli ok6 tyg temu wynosiła 1.3 a dziś odebrałam wyniki 2.26 trochę mnie to zmartwilo choć lekarka powiedziała że narazie by to tak zostawila i powtórzyła badanie za jakis miesiąc

Kochana a powiedz mi czy wiesz moze jaką jest normą TSH w 1 trymestrze? Przed ciąża miałam 1.3 a dziś odbierając wyniki 2.26 i trochę się zmartwilam. Biorę l thyroxin 75
Ja miałam we wtorek wizytę i z dawka Euthyroxu 175 x4 i 200x 3 miałam TSH 2.36 i zwiększono mi dawkę leku na 1x175 i 6x200 ;) Mi lekarz mówił żebym miala cos kolo 1.5/2.00 TSH :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry