Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurczę, nawet nie wiem w którym szpitalu jest ginekologiczna IP... Muszę sprawdzić
![]()
Nie wiem czy to nie jest tak, że IP przyjmuje ludzi ze swojego rejonu...jak byłam na IP do neurologa to tak mi powiedzieli w górniczymA nie mozesz pojechać do Starych Tarnowic? ( w razie czego) Ja tam rodziłam.
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
![]()
Nie wiem czy to nie jest tak, że IP przyjmuje ludzi ze swojego rejonu...jak byłam na IP do neurologa to tak mi powiedzieli w górniczym
![]()
Wyobrażam sobie co przeżywałas. Ja ze swoją mlodsza córką miałam wtym roku identyczną sytuację. Tylko u niej prawdopodobnie jakaś reakcja alergiczna pokarmowa ale nie wiadomo na co... Ale najważniejsze że wszystko się unormowało i dzidzia bezpiecznaDostalam takiej reakcji uczuleniowej, że obsypana byłam od stop do głów
Do tego miałam obrzęki stóp i rąk, nie wiedzieli od czego. Poleżałam 4dni, podawali mi sterydy i przeszło, powiedzieli mi, że to była wysypka ciążowa. Teraz się śmieje, że jak maluch wyjdzie to od sterydów będzie napakowany jakby z siłowni wyszedłGrunt, że juz nie ma żadnych niespodzianek i byle tak do samego końca
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom