Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Farbowałam na początku września. Fryzjerka mnie uspokoiła że farby których używa nie wchłaniają się do organizmu ewentualnie co może nie wyjść to kolor bo pigmentacja jest inna i faktycznie blond nie rozjaśnił się tak jak zawsze taki żółtawo pomarańczowy na odrostach wyszedł dlatego kilka pasemek rozjaśnia zen pomiędzy strzeliła i jest ok. Dodam że od kilku miesięcy miała ten kolor robiony.Dzieki kobitki za odpowiedzi. Jak mieszkalam w PL to moj okulista zawsze powtarzal, ze przy mojej wadzie wzroku (i cisnieniu w oczach) powinnam miec tylko cesarke. Tutaj w UK maja to jednak w nosie, cesarka dla nich to ostatnia mozliwa opcja przy porodzie [emoji52] Musze skonsultowac sie z jakims specjalista, bo kobitka z mojego szpitala nawet jak wspominalam o ryzyku odklejenia siatkowki stwierdzila, ze w UK to nie jest wskazanie do cesarki [emoji33]
Jak juz tak lece z pytaniami, to mam kolejne [emoji23] Farbujecie wlosy (rozjasnianie)? Czekacie do 2-go trymestru, by farbowac? Ja juz mam 15 tydz i nie moge patrzec na moje odrosty [emoji23]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ja tez alkoholu nie toleruje, ale no 330ml Lecha z zawartością do 0.5% myślę ze nie jest zbrodnia