Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny od kilku dni czernieja mi palce doslownie.. Dokladnie skorki co to moze byc to przez ten progesteron? Zobacz załącznik 829799
Najprawdopodobniej przyczyna jest tu
Właśnie szukalam i nie moglam znaleźć nic podobnego.. Hehe oki dziekiOśrodek wychowawczy zdemoralizuje dziewczynę do końca. A może i jeszcze dzidzię przyniesie z tego miejsca. Współczuję sytuacji @klaslaw1987, obrywasz za nie swoje winy. Nic nie poradzę, bo na to nie ma jednej, dobrej rady. Każda decyzja będzie trudna.
@Jetkaa będziesz mulatką albo smerfetkąNajprawdopodobniej przyczyna jest tu
Link do: Przebarwienia skóry w ciąży - kiedy powstają i jak im zapobiegać
Jest taka fajna wyszukiwarka google, można tam znaleźć odpowiedź na wiele pytań![]()
Myślisz ze teraz nie nocuje u chłopaka?Ośrodek wychowawczy zdemoralizuje dziewczynę do końca. A może i jeszcze dzidzię przyniesie z tego miejsca. Współczuję sytuacji @klaslaw1987, obrywasz za nie swoje winy. Nic nie poradzę, bo na to nie ma jednej, dobrej rady. Każda decyzja będzie trudna.
@Jetkaa będziesz mulatką albo smerfetkąNajprawdopodobniej przyczyna jest tu
Link do: Przebarwienia skóry w ciąży - kiedy powstają i jak im zapobiegać
Jest taka fajna wyszukiwarka google, można tam znaleźć odpowiedź na wiele pytań![]()

Wobec tego zaciskam juz kciuki [emoji4]@klaslaw1987 ale masz przeboje ja też się buntowałam, ale no nie aż tak... i szczerze jeżeli uważacie, że ośrodek to jedyny sposób to ją tam wyślijcie, bo później jak dzidzia się pojawi to może być jeszcze gorzej. a Ty przecież teraz potrzebujesz spokoju.
Dziewczyny ja mam dzisiaj genetyczne o 14:30 i już siedzę jak na szpilkach [emoji57]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Powodzenia. Wrzuć piękne fotki@klaslaw1987 ale masz przeboje ja też się buntowałam, ale no nie aż tak... i szczerze jeżeli uważacie, że ośrodek to jedyny sposób to ją tam wyślijcie, bo później jak dzidzia się pojawi to może być jeszcze gorzej. a Ty przecież teraz potrzebujesz spokoju.
Dziewczyny ja mam dzisiaj genetyczne o 14:30 i już siedzę jak na szpilkach [emoji57]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom