Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny od kilku dni czernieja mi palce doslownie.. Dokladnie skorki co to moze byc to przez ten progesteron? Zobacz załącznik 829799
Najprawdopodobniej przyczyna jest tu
Właśnie szukalam i nie moglam znaleźć nic podobnego.. Hehe oki dziekiOśrodek wychowawczy zdemoralizuje dziewczynę do końca. A może i jeszcze dzidzię przyniesie z tego miejsca. Współczuję sytuacji @klaslaw1987, obrywasz za nie swoje winy. Nic nie poradzę, bo na to nie ma jednej, dobrej rady. Każda decyzja będzie trudna.
@Jetkaa będziesz mulatką albo smerfetkąNajprawdopodobniej przyczyna jest tu
Link do: Przebarwienia skóry w ciąży - kiedy powstają i jak im zapobiegać
Jest taka fajna wyszukiwarka google, można tam znaleźć odpowiedź na wiele pytań![]()
Myślisz ze teraz nie nocuje u chłopaka?Ośrodek wychowawczy zdemoralizuje dziewczynę do końca. A może i jeszcze dzidzię przyniesie z tego miejsca. Współczuję sytuacji @klaslaw1987, obrywasz za nie swoje winy. Nic nie poradzę, bo na to nie ma jednej, dobrej rady. Każda decyzja będzie trudna.
@Jetkaa będziesz mulatką albo smerfetkąNajprawdopodobniej przyczyna jest tu
Link do: Przebarwienia skóry w ciąży - kiedy powstają i jak im zapobiegać
Jest taka fajna wyszukiwarka google, można tam znaleźć odpowiedź na wiele pytań![]()

Wobec tego zaciskam juz kciuki [emoji4]@klaslaw1987 ale masz przeboje ja też się buntowałam, ale no nie aż tak... i szczerze jeżeli uważacie, że ośrodek to jedyny sposób to ją tam wyślijcie, bo później jak dzidzia się pojawi to może być jeszcze gorzej. a Ty przecież teraz potrzebujesz spokoju.
Dziewczyny ja mam dzisiaj genetyczne o 14:30 i już siedzę jak na szpilkach [emoji57]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Powodzenia. Wrzuć piękne fotki@klaslaw1987 ale masz przeboje ja też się buntowałam, ale no nie aż tak... i szczerze jeżeli uważacie, że ośrodek to jedyny sposób to ją tam wyślijcie, bo później jak dzidzia się pojawi to może być jeszcze gorzej. a Ty przecież teraz potrzebujesz spokoju.
Dziewczyny ja mam dzisiaj genetyczne o 14:30 i już siedzę jak na szpilkach [emoji57]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom