Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Potwierdzam i zgadzam się z Tobą w 100%.Co poród to inny, znam przypadki osób które rodziły naturalnie i przez cc i co osoba to inna opinia. Wszystko zależy od przypadku i od organizmu kobiety. Można rodzic SN kilka godzin albo kilkanaście, tak samo jedna po csarce zaraz dochodzi do siebie, a druga nie może dojść miesiącami. Rodziłam SN, byłam, widziałam, teraz nie obrazilabym się gdybym miała cc, nie wiem jakbym zniosla cc, za to wiem że przy SN nie zaznalam w życiu takiego bólu. Jedyny plus to ze po urodzeniu dziecka nie czuć żadnego bólu, po prostu jak ręką odjal.
Wszytko zależy od Twojego progu bólowego i jak szybko przejdzie poród każda kobieta jest inna i każdy poród też boli na pewno ale jak dziecko dostaniesz w ramiona to już nie pamiętasz nic liczy się maleństwo nie ma co się już nad tym zastanawiać i za bardzo martwić na zapas.Hej dziewczyny.
Właśnie tak się zastanawiam jak bardzo boli ten poród. I boje się trochę tego Wrzuciłam nawet sobie ostatnio takie filmiki z porodów ale wiecie jak to jest [emoji849]
Puki co to mnie ciągnie - strasznie i mnie boli brzuch i na No spie znowu siedzę.
Miłego dnia kobietki
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A właśnie u mnie najgozej było do 8cm rozwarcia przy każdym skurczu miałam odruch wymiotny kilka razy wymiotowalam a od 8cm poszło już szybko dosyć same parcie 3 minuty przy drugim dziecku, przyznam ból nie do opisania mało co łóżka nie zjadlam ale oglądać nie ma co bo później bardziej człowiek panikuje ja kiedyś raz obejrzałam zanim byłam w 1 ciąży i miałam traumę nie chciałam mieć wogole dzieci wyglądało to jak jakaś rzeźnia a w rzeczywistości jest trochę inaczejPoród sn bardzo boli, nie ma się co oszukiwać, no ale nie cały, między rozwarciem 8-10 przeważnie. Ja "po" mogłam góry przenosić i wiem, że tak jest lepiej i dla mnie i dla dziecka. Ale nie mam żadnej gwarancji, że skoro dwa były sn to trzeci też. Wszystko wyjdzie w praniu. Jeszcze tak daleko nie sięgam myślami, choć chciałabym żeby już był maj.

U mnie bolu jakos nie zbyt pamietamHej dziewczyny.
Właśnie tak się zastanawiam jak bardzo boli ten poród. I boje się trochę tego Wrzuciłam nawet sobie ostatnio takie filmiki z porodów ale wiecie jak to jest [emoji849]
Puki co to mnie ciągnie - strasznie i mnie boli brzuch i na No spie znowu siedzę.
Miłego dnia kobietki
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom