Katherine zs
Fanka BB :)
Mi pomaga z rana kawa, do pewnego momentu nie mogłam na nią patrzeć i też nie wiedziałam co jeść żeby się pozbyć zaparc, ale jak wypije to już nie mam takich problemów.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć Dziewczyny, dawno się nie odzywałam, ale jakoś nie mam weny [emoji6] niezbyt dobrze się ostatnio czuję , ciągle boli mnie głowa, a ciśnienie w normie... Nie wiem co się dzieje... Ryczę też ostatnio bez powodu... Ahhh te hormony [emoji16]
Jeśli chodzi o zaparcia, to problem mi nie znany, bo ja to właściwie jak już mam problem to w drugą stronę...
Ostatnio mogłabym jeść ciągle tylko jabłka, mandarynki i ogórki korniszony z chili [emoji16]
Pogoda u nas dzisiaj paskudna, zimno, trochę śnieg popruszy, ale się nie utrzymuje. Ciemno jakość, ponuro... Nie fajnie.
Czekam do piątku, bo w grudniu mam dzwonić umówić się na połówkowe. Już nie mogę się doczekać. W czwartek wizyta u gina, zobaczymy czy potwierdzi się płeć i będzie dziewczynka. Zastanawiam się, czy chce, żeby się potwierdziło, czy nie, bo w sumie mamy już kilka ubranek dla dziewczynki, ale co do imienia totalnie nie umiemy się dogadać, a dla chłopca nam lepiej idzie [emoji6] jestem bardzo ciekawa...
W ogóle zastanawiam się, bo czasem czuje takie jakby...twardnienie brzucha, tam na dole, macicy i zastanawiam się czy jest to normalne? Macie też tak?
Uff, ale się napisałam [emoji16] mam dzisiaj trochę luźniejszy dzień i mam zamiar z tego skorzystać [emoji16] dobrego dnia wszystkim [emoji6]
![]()
Nie zapisywałam się, bo ki wypadają jakoś na 5 stycznia, a nie mają jeszcze grafiku na nowy rok, kazała dzwonić w grudniu [emoji6]A nie zapisywałaś się od razu na miejscu przy pierwszych prenatalnych? Ja tak zrobiłam [emoji6]mam na 18.12
Co do twardnień brzucha to czasem mi się zdarzają ale na szczęście rzadko. W pierwszej ciazy też miałam ale bardziej pod koniec. To nic groźnego ale jak je czujesz to usiądź na chwile albo się połóż [emoji6] organizm daje znaki, żeby trochę wyluzować
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
![]()