reklama

Majowe mamy 2018

@Jetkaa gratuluję synka [emoji4]

Ja 3d/4d mam 3 stycznia. To będzie 20t5d i polowkowe.
No i cena to 250 zl ale to wraz z pomiarami i płytka z nagraniem całego usg [emoji4]
A wizytę u swojego gina mam już we wtorek. Nareszcie [emoji4][emoji4][emoji4]

Ja dziś wzięłam się za porzadki w końcu ale już mam dość [emoji38]

reklama
A ja znowu chyba z tych wraznien mam taakiego lenia ze jejku:\ ale w sumie nie mam duzo do sprzatania lazienka i pranie a to może poczekać:) żałuję ze moj nie nagral badania bo mial osobny monitor:\ płytki nie chcialam bo 50zl za plytke mam 9zdjec 1 w kolorze . a filmu nie chcialam bo maly spal i w sumie az tak nie bylo widacna nastepna wizyte pewno sobie kupie plyte:)

U nas 3D i 4D są juz w standardzie... w trakcie badania usg przełącza obraz... jedynie dopłata 40zl jak chcemy nagranie... za wizytę place 120zl

Ja właśnie wróciłam ze szpitala. Koleżanka jest w 27 tygodniu. Dziś rano obudziła się zkrwawiona a 30go była na wizycie i wszystko ok, wyniki super, szyjka zamknieta, nic się nie dzieje...
Lekarze ja badali aż tryskalo krwią... masakra... musi leżeć, dostała luteine i nie wychodzić z łóżka... niby krucha szyjka... narazie ja trzymają... zobaczymy...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
U nas 3D i 4D są juz w standardzie... w trakcie badania usg przełącza obraz... jedynie dopłata 40zl jak chcemy nagranie... za wizytę place 120zl

Ja właśnie wróciłam ze szpitala. Koleżanka jest w 27 tygodniu. Dziś rano obudziła się zkrwawiona a 30go była na wizycie i wszystko ok, wyniki super, szyjka zamknieta, nic się nie dzieje...
Lekarze ja badali aż tryskalo krwią... masakra... musi leżeć, dostała luteine i nie wychodzić z łóżka... niby krucha szyjka... narazie ja trzymają... zobaczymy...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ajj straszne :( oby wszystko skończyło się dobrze

3jgxskjosc311c31.png

Dziewczyny czy wam tez twardnieje brzuch na dole? Nic mnie boli ale wieczorami mam takie napiecie na dole brzucha kolo blizny po Cc:\ i sie zastanawiam niby tak ale czy któraś tez tak ma?

reklama
Też tak mam, byłam w czwartek na wizycie i lekarz powiedział, że może tak się dziać, kazał brać magnez [emoji4]

oar8csqv0r52a5co.png
Ja mam od 2 dni uczucie twardnienia ale w górze brzucha pod piersiami.zmartwilam się ale chyba to normalne. Zaczęłam brać magnez ale nie widzę efektu..może za szybko chce. Dziewczyny piszą , że 6 tabletek na dobę!! Ja po 2 zaczynam bo się boję przedawkowania.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry