reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dobrze, że napisałyście, bo wszędzie piszą o refundacji USG genetycznego a o połówkowym ciężko znaleźć. Muszę pamiętać w czwartek o skierowaniu w takim razie. Jutro sobie jeszcze zadzwonię czy nie wystarczy pierwsze skierowanie do programu badań prenatalnych
Ode mnie chcieli tylko pierwsze skierowanie i automatycznie na NFZ jest polowkowe.takze powinnaś i Ty mieć za darmo

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Dobrze, że napisałyście, bo wszędzie piszą o refundacji USG genetycznego a o połówkowym ciężko znaleźć. Muszę pamiętać w czwartek o skierowaniu w takim razie. Jutro sobie jeszcze zadzwonię czy nie wystarczy pierwsze skierowanie do programu badań prenatalnych

Ja też miałam genetyczne za darmo, ze skierowaniem do poradni i od razu, tego samego dnia, zapisano mnie w tym samym miejscu na usg połówkowe.

czesc
ja mialam w nocy koszmary i mam zepsuty dzien od rana ;/
ogarnelam dom, gotuje juz zupe, upieklam szarlotke, w kominku rozpalilam i zabieram sie za ukladanie puzzli
gratuluje udanych wizyt, ja mam swoja 19 grudnia, to juz bedzie polowkowe, ja mam w cenie wizyty 140 zl
milego dnia

Hej, jak wam się spi? Ja od kilku dni nie mogę spać w nocy, mam milion myśli na minutę, kręcę się z boku na bok, zasypiam gdzieś nad ranem. Masakra jakaś

3jgxskjosc311c31.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry