Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
imię miałam wybrane zanim jeszcze ciążę planowałam
o kurcze, brzmi poważnie! a czemu tak lekarz zalecił?Gratulacje dziewczyny![]()
Ja tez po wizycie, dzidzia zdrowa fika dużo, teraz mam zabronione juz wszystko kąpiele w wannie, spacery, siedzenie, wszystko.. Cóż czeka mnie oglądanie serialów i filmów 24/7 i moze sie zabiore za jakas książkę
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
mi kompletowanie wyprawki nie idzie jeszcze nijak, nie mam nic zupełnie, jutro chcę coś kupić w rossmannie w tej promocji 2+2 ale to kosmetykiDzień dobry.
Malineczka, co się dzieje?
Gratuluję udanych wizyt. Ja idę dopiero 14. Już odliczam dni.
Jak idzie wam kompletowane wyprawki? Ja pękłam i kupiłam dwa kocyki takie bardziej chłopięce. A obiecywałam sobie e dopiero jak lekarz potwierdzi płeć....
ale super z psiakiemGratulacje już znanych płci, ja dopiero wizyta 29 .12 i nie wiem czy już pokaże coś. W tej chwili mam inne zmartwienie jestem strasznie przeziębiona. Kaszel mam taki że już brzuch mnie boli. Dostałam jakiś syrop ale nic nie pomaga i do tego stan podgorączkowy od wczoraj. Czuję się okropnie, idę dzisiaj do rodzinnego na kontrolę.
Z dobrych wiadomości od Mikołaja jesteśmy w posiadaniu maltańczyka, białej śnieżnej kuleczki. Piękne cudo, moje dziecko zachwycone ale te ciężko jej wytłumaczyć co może a co nie.
Pozdrawiam i życzę miłego spokojnego dnia.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Mam bóle podbrzusza, stawianie sie macicy, plamienie i raz tez miałam skurcze. Od samego początku biorę duphaston, teraz mam jeszcze większą dawkę i do tego magnez no i nie mogę sie z lozka ruszać.. Byłam w szpitalu, lekarz znalazł jakiś malutki krwiak stad te plamienie ale mam je tylko jak pochodze czy posiedze zbyt dlugo.Dzień dobry.
Malineczka, co się dzieje?
Gratuluję udanych wizyt. Ja idę dopiero 14. Już odliczam dni.
Jak idzie wam kompletowane wyprawki? Ja pękłam i kupiłam dwa kocyki takie bardziej chłopięce. A obiecywałam sobie e dopiero jak lekarz potwierdzi płeć....