@kamilaasami albo ten link, bo tam jest info o znizce Link do: Kup Avent Avent Pojedynczy laktator elektryczny z serii Natural SCF332/01 Pojedynczy laktator elektryczny z serii Natural
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja roznie, ale przewaznie z 5 cm ponzej pepkaDziewczyny w ktorym miejscu czujecie ruchy dzidzi?
21+5, mysle ze u ciebie jest okA w ktorym tyg jestes? Kurcze bo ja czuje na bliznie po Cc na lini majtek i sie zastanawiam w jakiej jest pozycji i czemu tak nisko ciagle jest:\
w ktorym tygodniu jestes?bo ja
Ja czuję między blizną a pępkiem, ale bliżej blizny (22tc)A w ktorym tyg jestes? Kurcze bo ja czuje na bliznie po Cc na lini majtek i sie zastanawiam w jakiej jest pozycji i czemu tak nisko ciagle jest:\
Ja jestem w 20 tygodniu i czuję tak jak Ty na linii majtek czasem wyżej i po prawej stronie, bo tam Maluszek ma główkę i rączki jak bylam tydzień temu na usg. Ale wiadomo, że położenie Jeszcze się zmieniaA w ktorym tyg jestes? Kurcze bo ja czuje na bliznie po Cc na lini majtek i sie zastanawiam w jakiej jest pozycji i czemu tak nisko ciagle jest:\