Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a dzieci mają od razu 2 miesiące.Rozwalilas mnie, ja jeszcze dodam, ze sa zawsze nienaganie ogarniete, fryza,oko, pazur. =)@Jotka_Szczotka drugi może być krótszy
Na filmach nie dość ze rodzą godzinę to jeszcze od razu z pełnym rozwarciem i są spocone jak po maratoniea dzieci mają od razu 2 miesiące.
JasneHej. Ja co prawda kwietniowa 28.04 ale blizej mi do Was. Mogę zostać??

Pewnie, witaj i gratulacje :*Hej. Ja co prawda kwietniowa 28.04 ale blizej mi do Was. Mogę zostać??
Kochana ja ostatnią @ miałam 16.07, u ginekologa byłam 28.08, wg usg był to 4 tydzień 2 dzień, wg ostatniej @ 6t1dc. Na usg było widać, że coś jest, ale nie było jeszcze serduszka. Troche zaluje, ze poszlam tak szybko, bo kolejna wizyte mam dopiero za.miesiac i teraz bede sie martwic, czy serduszko sie pojawi i czy wszystko jest ok. Myśle, ze 13.09 to dobry czas na usg u CiebieDziewczyny ja z innej beczki
Do 13 wrzesnia na pewno nie wytrzymam , wiec jak myslicie,kiedy bedzie cos widac na usg,jesli ostatnia @ byla 26.07![]()