Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DziękujeMi położna mówiła przy obu ciażach że serce powinno zacząć bić w 8 tygodniu więc spokojnie może zacznie na dniach i u Twojego maluszka
Gratulacje my też trzecie dziecko mamy już dwóch chłopcowDzien dobry.
Chcialam do was dolaczyc jesli mozna. Planowany termin 15 maja. Do lekarza jestem umowiona 27 wrzesnia, zeby juz od razu bylo serducho. To bedzie nasze 3 dziecko. Mam dwie corki, w tym jedna z IVF , a teraz zycie nas zaskoczylo....
@karigótek mi w poprzedniej ciąż też serduszko biło w 7. Także spokojnie. Tydzień zleci i na pewno usłyszysz serduszko
@tysia123 Witam i gratulujeja również mam wizyte 27
a skąd jesteś ?
@Nuśkaaa na pewno tego 16 już wszystko będzie widać i słychaća torbiel może sama się wchłonie ?
Dlatego ja na pierwszą wizytę idę jak będę według aplikacji w 8+2
Nie chcę iść wcześniej żeby się nie potrzebnie denerwować.![]()
Moze sie wchłonie, poki co bedziemy obserwować. Ja w pierwszej ciąży w 6t2d juz widziałam zarodek z serduszkiem i myślałam, ze teraz tez tak moze być tylko najprawdopodobniej zaszlam tydzień pozniej niz myślałam haha@karigótek mi w poprzedniej ciąż też serduszko biło w 7. Także spokojnie. Tydzień zleci i na pewno usłyszysz serduszko
@tysia123 Witam i gratulujeja również mam wizyte 27
a skąd jesteś ?
@Nuśkaaa na pewno tego 16 już wszystko będzie widać i słychaća torbiel może sama się wchłonie ?
Dlatego ja na pierwszą wizytę idę jak będę według aplikacji w 8+2
Nie chcę iść wcześniej żeby się nie potrzebnie denerwować.![]()