Blondynka1988
Fanka BB :)
MegiKM ja robię badania zlecone przez ginekologa: mocz, morfologia, grupa krwi, TSH, fT3, fT4, anty-TPO, anty-HCV, anty-HIV, VDRL, Toxoplazmoza IGg i IGm, glukoza na czczo. Zapłaciłam za nie 274zł.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ostatnio robiłam prawie że ten sam zestawMegiKM ja robię badania zlecone przez ginekologa: mocz, morfologia, grupa krwi, TSH, fT3, fT4, anty-TPO, anty-HCV, anty-HIV, VDRL, Toxoplazmoza IGg i IGm, glukoza na czczo. Zapłaciłam za nie 274zł.
Tylko standard, zero hormonów. Morfologia, mocz, glukoza, HIV, żółtaczka, różyczka, kiła, toksoplazmoza, grupa krwi, czynnik rh, tarczycaDzieki dziewczyny za odpowiedz. A robiliście jakies specjalistyczne badania? Mi dzis pobrali cztery probowki krwi. Czy prolaktyne robi sie na poczatku ciazy?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A dlaczego nie na nfz?MegiKM ja robię badania zlecone przez ginekologa: mocz, morfologia, grupa krwi, TSH, fT3, fT4, anty-TPO, anty-HCV, anty-HIV, VDRL, Toxoplazmoza IGg i IGm, glukoza na czczo. Zapłaciłam za nie 274zł.
U mnie większość tez ale nie wszyscy. Niektórzy tylko prywatnieNie wiem jak u Was ale u nas w mieście wszyscy ginekolodzy pracują prywatnie i państwowo i to jest wciąż ten sam lekarz![]()
Nie będę się prosiła żeby mi ktoś to zlecił.A dlaczego nie na nfz?
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom