Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zazylam nospe ze względu na to ze w nocy budzą mnie te skurcze, w 1 ciazy tak nie mialam a te napinanie sie i twardnienie brzucha mam od 2 tyg..:\ gin powiedzial ze to normalne.. Ale lepiej sprawdzicJa mam to samo z brzuchem. Nie wiem czy to skurcze, raczej nie bo jak czytam skurcze mijają po ok minucie A mnie trzyma takie napięcie non stop. W sumie jak chodzę to to czuje bo jak leżę jest ok. Biorę magnez ale za wiele nie pomaga. Słyszałam że aż 6 tabletek dziennie powinno się w takich momentach brać ale ja też nie chce sama na własną rękę przesadzić.w czwartek mam gina to go zapytam skąd to,czy szyjka ok... ech
....
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Właśnie powiem Ci ze jestem w szoku bo syn nie ma kataru ani kaszlu... Wypadl mu ochydny czop z ucha. Kropli do ucha nie ma tylko do oczu weszlo zapalenie tych kanalikow i antybiotyk w zawiesinie. Noi oczywiście paracetamol, i oslone. Nie wiem czy mi siedzi wszysko w zatokach bo nie ma kataru a pediatra mowila ze musial miec katar a nic nie mial..Jetkaaa, o uchu miałam ci napisać i zapomniałam ostatnio. Moja córcia miała kilka razy. Grunt to leki - krople do nosa i do ucha. Plus właściwe wycieranie nosa. Jak synek ducha mocno zatykają jedna dziurkę. Jak dmucha dwie na raz to wsio z nosa wduchuje do ucha. I poszukaj laryngologa. Pediatra nie zawsze wie co zapisać i jak leczyć skutecznie.
Ja tez mam nie raz te uczycie ciagniecie w brzuchu czy bole podbrzusza ale podobno to wszystko to powiększanie się macicy.Ja zazylam nospe ze względu na to ze w nocy budzą mnie te skurcze, w 1 ciazy tak nie mialam a te napinanie sie i twardnienie brzucha mam od 2 tyg..:\ gin powiedzial ze to normalne.. Ale lepiej sprawdzicdaj znac co i jak
![]()