Super nowiny[emoji4] oby więcej takich na forum, samych dobrych wiadomości[emoji847]Przyznali nam hormon wzrostu27 lutego mamy szkolenie i odbiór zapasu leku. W końcu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super nowiny[emoji4] oby więcej takich na forum, samych dobrych wiadomości[emoji847]Przyznali nam hormon wzrostu27 lutego mamy szkolenie i odbiór zapasu leku. W końcu.
Cieszę sie ze przyznali wam!Przyznali nam hormon wzrostu27 lutego mamy szkolenie i odbiór zapasu leku. W końcu.
Hej dziewczyny,
Waga nadal taka sama 4070g dzisiaj.. Ehh szumy nie pomagaja bo oski nie slyszy...:\ moze troche ale nie za bardzo.. Wiec nie pomaga.kupilam mu misia z chicco grajacego i swiecacego.. Ale to nie pomaga.. Wczoraj sie nam tak zapomnial w szpitalu ze zemdlalsaturacji mial 22... A sie ma od 85do100.. Wkurzylam sie bo jak widzę ze oski zaczyna plakac i czerwieniec to odrazu dmucham i opamietuje sie.. A wczoraj byla pielegniarka i jak sie zapomnial wyrwala mi go i klepala w niego,krzyczala i nic.. Mowie zeny dmuchnela a ona ze nie wolno.. I dopiero po pewnym czasie dmuchnela.i maly sie ocknal.. Ale byl zielony,oczy otwarte zero kontaktu.. Mam zle przeczucia
. oski idzie do przodu z waga ale to tyle.. Nozkami malo rusza.. Nie smieje sie juz wogole.. Boje sie ze miesnie zanikaja juz te z gory... Bo zaczelo sie od nog i idzie w goremaja kolo niego zestaw do reanimacji naszykowany w razie w.. Chca nas wypisac w tym tygodniu do domy.. Ale ja nie chce.. Boje sie.. Bo mowia ze wypisza nas z berodualem, i luminalem .. Lekiem na uspokojenie..skoro bierze ciagle berodual cos jest nie tak.. Boja sie chyba ze go scisnie.. I mowia do mnie ze niech pójdzie na chwilę do domu
dziewczyny mam zle przeczucia.. Choroba zaczela znowu postępować.. Oski zaczal strasznie sie zapominac a tego nie robil
juz nie wiem co mam myslec i co robic.. Hormon wzrostu nie dziala.. Siusiak nie rosnie.. Ja chciała bym zeby był z nami w domu.. Ale ja sie boje .. Boje sie ze cos sie będzie dziać i nie zdarza z ratunkiem..