MB91
Fanka BB :)
Ja się zdecydowałam i rodzę w majuCzy są tu dziewczyny ktorych nasze majowe dzieci były pierwszymi dziećmi? Jak się zapatrujecie na następne? Czy zostajecie przy jednym czy planujecie następne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja się zdecydowałam i rodzę w majuCzy są tu dziewczyny ktorych nasze majowe dzieci były pierwszymi dziećmi? Jak się zapatrujecie na następne? Czy zostajecie przy jednym czy planujecie następne?
W maju kończę 35 lat i mam jedną córeczkę. Czasem chciałabym jeszcze rodzeństwo dla małej. Jeśli się uda do 40'stki to super, ale jeśli się zdecyjduję, to bliżej 40'stki właśnie. A jeśli nie, to tragedii nie będzie. Cieszę się tym, co mam.
Hej -) Mam 40 lat i świadomość ,że to ,,ostatni dzwonek " Maż pracuje za granicą i nie widujemy się za często ..staramy się od 6mc głównie z mojej inicjatywy . On chyba myśli ,że nie poradzę sobie z dwójką ..pewnie byłoby ciężko bo mieszkamy na 4pietrze bez windyCzy są tu dziewczyny ktorych nasze majowe dzieci były pierwszymi dziećmi? Jak się zapatrujecie na następne? Czy zostajecie przy jednym czy planujecie następne?
W tej chwili jest oficjalne zalecenie, żeby wstrzymać się z planowaniem dzieci w okresie trwania epidemii koronawirusa.Hej -) Mam 40 lat i świadomość ,że to ,,ostatni dzwonek " Maż pracuje za granicą i nie widujemy się za często ..staramy się od 6mc głównie z mojej inicjatywy . On chyba myśli ,że nie poradzę sobie z dwójką ..pewnie byłoby ciężko bo mieszkamy na 4pietrze bez windypoprzednia ciąża ,,zaskoczyła " w pierwszym miesiącu a teraz jest ciężko ..ja też jestem bardziej sfrustrowana sytuacją ,że się nie udaje i zaczynam mieć poczucie winy ...