Oby @nie przyszła :-) mamy taka sama sytuacje:-) U m ie dziś 29 dc,@ powinna być jutro:-/
Dokładnie. Oby nie przyszła przez najbliższe 9 miesięcy
Ja zaczekam z kolejnym testem do piątku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby @nie przyszła :-) mamy taka sama sytuacje:-) U m ie dziś 29 dc,@ powinna być jutro:-/
a ja jednak pojade zaraz zrobic bete, zeby miec wyniki dzis, troche drozej ale przez te plamienia musze wiedziec. Dzis 3 dni po terminie wiec juz wynik powinien byc wysoki, nie mialam tak w zadnej ciazy...
Ja właśnie zrobiłam i teraz czekam na wynik...To będzie najdłuższy dzień w moim życiu..[emoji28]
Hej , tu Marta. Jestem mamą 11 miesięcznej Helenki. Dziś dostałam drugi prezentz kalkulatora termin na 1-2 mają
do lekarza jeszcze się nie zapisałam. W pierwszej ciąży byłam we wrześniowych mamach 2018. Z dziewczynami mamy kontakt do tej pory.
U mnie raczej nic z tego nie będzie
faktycznie dziwne toU mnie raczej nic z tego nie będzie
Mam tylko nadzieje ze to znów nie pozamaciczna. Tylko lada chwile zacznę krwawić. Miałam jeszcze 5 test. I zrobiłam i całkowicie zgłupiałamfaktycznie dziwne to