Crazy Girl
Fanka BB :)
Mam tylko nadzieje ze to znów nie pozamaciczna. Tylko lada chwile zacznę krwawić. Miałam jeszcze 5 test. I zrobiłam i całkowicie zgłupiałam
O kurcze. Nieźle. Może jednak się udało [emoji4][emoji106]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam tylko nadzieje ze to znów nie pozamaciczna. Tylko lada chwile zacznę krwawić. Miałam jeszcze 5 test. I zrobiłam i całkowicie zgłupiałam
Który U Ciebie dc?Mam tylko nadzieje ze to znów nie pozamaciczna. Tylko lada chwile zacznę krwawić. Miałam jeszcze 5 test. I zrobiłam i całkowicie zgłupiałam
33dcKtóry U Ciebie dc?
sluchaj albo mialas pozniej owu, albo juz sama nie wiem, zrob moze beteMam tylko nadzieje ze to znów nie pozamaciczna. Tylko lada chwile zacznę krwawić. Miałam jeszcze 5 test. I zrobiłam i całkowicie zgłupiałam
Powtorz z rana:-) ale mysle ze masz juz cos w sobieHej dziewczyny ja jestem teoretycznie kwietniowa ale końcówka więc chciałam się przywitać tutaj.. Moja historia jest trudna bo ostatniej @ nie miałam.. Pierwszym dniem nowego cyklu był dzień łyżeczkowania po braku serduszka w 9 tygodniu ciąży.
Teraz test pozytywny i czekanie na to co będzie wg kalendarza 5t4d ale nie wiem ile w tym prawdy.
A to mój bardzo blady test, kolejnych nie robiłam bo się boję, bety też nie zrobię tym razem
Mój test przy waszych się chowa i to mnie martwijest z 2 dni po terminie @ z wieczora Zobacz załącznik 1015085
gratki! pink jest jakis slabszy, mi dzis wyszla beta ponad 1000 a kreska mi wyszla nie taka jak testowa. Jeszcze raz ogromne gratulacje!!!Hej dziewczyny ja jestem teoretycznie kwietniowa ale końcówka więc chciałam się przywitać tutaj.. Moja historia jest trudna bo ostatniej @ nie miałam.. Pierwszym dniem nowego cyklu był dzień łyżeczkowania po braku serduszka w 9 tygodniu ciąży.
Teraz test pozytywny i czekanie na to co będzie wg kalendarza 5t4d ale nie wiem ile w tym prawdy.
A to mój bardzo blady test, kolejnych nie robiłam bo się boję, bety też nie zrobię tym razem
Mój test przy waszych się chowa i to mnie martwijest z 2 dni po terminie @ z wieczora Zobacz załącznik 1015085
Hej. Po sprawdzeniu owulacji w tym miesiacu, mam nadzieje ze cos bedzie. Juz staramy sie ponad rok i nic. Jestem 4 dni przed@. Ale jeszcze nie robilam testu. Bardzo boli mnie podbrzusze od dnia owulacji a o bolu plecow niewspomne. Jak myslicie testy juz cos pokaza ?