reklama

Majowe mamy 2020

Witam wszystkie majóweczki i gratuluję dwóch kreseczek! [emoji3590]
U mnie 36 dzień cyklu, tydzień spóźnienia @, okropny ból piersi i sutków (co nigdy przed @ się nie zdarzało), ból brzucha jak na @ oraz wystąpiło jednorazowe krwawienie w dniu spodziewanej @.
Chciałabym zrobić test, ale boję się rozczarowania. Staramy się od marca tego roku i bardzo chciałabym żeby tym razem się udało...
Życzę wszystkim miłego dzionka!
Trzymam mocno kciuki,żeby tym to był dzidziuś!

reklama
Przykro mi [emoji20] ale jeśli wychodziły wcześniej pozytywne to może jakiś wadliwy test? Nie masz możliwości pójścia na betę?
Dziękuję. One zamiast ciemniejsze wychodziły coraz jaśniejsze. Mieszkam za granica i muszę iść do lekarza bo jestem po przejściach i mówili mi ze jak się okaże ze jestem w ciąży mam przyjść. Jutro idę. Ale i tak nic z tego nie będzie.
Oby to była biochemiczna tylko a nie znów jakaś jajowodowa czy nie wiadomo co.
No nie może być normalnie

Dziękuję. One zamiast ciemniejsze wychodziły coraz jaśniejsze. Mieszkam za granica i muszę iść do lekarza bo jestem po przejściach i mówili mi ze jak się okaże ze jestem w ciąży mam przyjść. Jutro idę. Ale i tak nic z tego nie będzie.
Oby to była biochemiczna tylko a nie znów jakaś jajowodowa czy nie wiadomo co.
No nie może być normalnie
Kochana, mam nadzieję, że jednak wszystko będzie w porządku. Daj koniecznie jutro znać po wizycie co wyszło, będę czekać i trzymać mocno kciuki! [emoji110][emoji3590]

Witam wszystkie majóweczki i gratuluję dwóch kreseczek! [emoji3590]
U mnie 36 dzień cyklu, tydzień spóźnienia @, okropny ból piersi i sutków (co nigdy przed @ się nie zdarzało), ból brzucha jak na @ oraz wystąpiło jednorazowe krwawienie w dniu spodziewanej @.
Chciałabym zrobić test, ale boję się rozczarowania. Staramy się od marca tego roku i bardzo chciałabym żeby tym razem się udało...
Życzę wszystkim miłego dzionka!

Ja bym na Twoim miejscu już dawno wykonała test! 8-)

Mnie bolały pare dni, teraz w ogóle.
Ale u mnie wiadomo dlaczego - dzisiaj test negatywny. I to z porannego moczu.
Powodzenia wszystkim życzę!
Spokojnie! Jeśli nie dostałaś @ to jeszcze nic straconego.
U mnie wczoraj też był negatyw, ale póki co @ brak więc jestem dobrej myśli. Piersi mnie wcale nie bolą. Przed okresem zawsze już ładnych kilka dni ból był przeokropny. Teraz nic. I dobrze. Nawet jeśli dostanę @ To przynajmniej w tym cyklu nie cierpiała z bólu :p

reklama
Spokojnie! Jeśli nie dostałaś @ to jeszcze nic straconego.
U mnie wczoraj też był negatyw, ale póki co @ brak więc jestem dobrej myśli. Piersi mnie wcale nie bolą. Przed okresem zawsze już ładnych kilka dni ból był przeokropny. Teraz nic. I dobrze. Nawet jeśli dostanę @ To przynajmniej w tym cyklu nie cierpiała z bólu :p
Rozumiem ale tydzień temu pozytywny test przed terminem @ I nie jakiś słaby tylko bardzo dobrze widoczna krecha a od paru dni ledwo widoczne a dzisiaj to już w ogóle nic nie było. Dziwne. Nawet przy jajowodowej porządne kreski mi wychodziły, przy poronieniu zatrzymanym to samo wiec liczę ze lada dzień dostanę @ a nie znów szpital

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry