Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki żeby to był zwykły pryszcz [emoji110]Jestem zażenowana tym co dzisiaj mnie spotkało. Byłam u lekarza rodzinnego z tą moja opryszczka, lekarka stwierdziła, że nie będzie wchodzić w komptenecje lekarza prowadzącego ciąże i niech on decyduje co z tym zrobić. Ona mi tylko poleciła maść bezpieczną w ciąży.
Wkurzyłam się i zadzwoniłam do mojej ginekolog prosząc o radę, a ta mnie zbyła i powiedziała tylko, żebym kupiła sobie "jakieś" plasterki na opryszcze w aptece.
Teraz to ja poważnie zastanawiam się nad zmianą ginekologa.
A opryszczka chyba nie jest opryszczką, a jedynie pryszczem. Ma na środku taki jakby biały dziubek. Ale to jeszcze nie jest w 100% do zidentyfikowania, więc jeszcze się nie cieszę.
Ja nie miałam żadnych, dlatego byłam pewna, że test będzie negatywny, a jednak spotkała mnie bardzo miła niespodzianka, więc się nie stresuj kochana! [emoji3590]Jakie mialyscie objawy implantacji? Kurcze bo ja sie troche stresuje ze nic z tego nie bedzie.
Jestem zażenowana tym co dzisiaj mnie spotkało. Byłam u lekarza rodzinnego z tą moja opryszczka, lekarka stwierdziła, że nie będzie wchodzić w komptenecje lekarza prowadzącego ciąże i niech on decyduje co z tym zrobić. Ona mi tylko poleciła maść bezpieczną w ciąży.
Wkurzyłam się i zadzwoniłam do mojej ginekolog prosząc o radę, a ta mnie zbyła i powiedziała tylko, żebym kupiła sobie "jakieś" plasterki na opryszcze w aptece.
Teraz to ja poważnie zastanawiam się nad zmianą ginekologa.
A opryszczka chyba nie jest opryszczką, a jedynie pryszczem. Ma na środku taki jakby biały dziubek. Ale to jeszcze nie jest w 100% do zidentyfikowania, więc jeszcze się nie cieszę.
”
Dziewczyny czy wy też macie takie wzdęcia tudzież wielkie brzuchy wieczorem.. No ja w tym momencie wyglądam jakbym była w 20 tygodniu... Porównuje do 1 ciąży.... Zaczyna mnie to martwić.. Rano brzuch nisko zaokrąglony ale wieczorem To już przesada... Napiszcie jak to u Was jest bo zwariuje..
Ojjj z tym brzuchem u mnie to samo. W pierwszej ciąży brzucha nie bylo praktycznie do 21tc. Teraz te wieczory doprowadzają mnie do szału...Gratuluję wszystkim dwóch kreseczek i witam w grupie.
Też miałam opryszczke na ustach i w pierwszej i w drugiej ciąży. W tej pewnie też będę miała..
Dziewczyny czy wy też macie takie wzdęcia tudzież wielkie brzuchy wieczorem.. No ja w tym momencie wyglądam jakbym była w 20 tygodniu... Porównuje do 1 ciąży.... Zaczyna mnie to martwić.. Rano brzuch nisko zaokrąglony ale wieczorem To już przesada... Napiszcie jak to u Was jest bo zwariuje..
Oczywiście i bekam do tego. [emoji86][emoji85]Gratuluję wszystkim dwóch kreseczek i witam w grupie.
Też miałam opryszczke na ustach i w pierwszej i w drugiej ciąży. W tej pewnie też będę miała..
Żadnych.Jakie mialyscie objawy implantacji? Kurcze bo ja sie troche stresuje ze nic z tego nie bedzie.