Aga10_2018
Fanka BB :)
Tak, o dziecko staramy się od 2014 roku.
Więc życzę dużo zdrowia i wielkie Gratulacje :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, o dziecko staramy się od 2014 roku.
Jeszcze w moim przypadku za wcześnie, ciąż mam za sobą dosyć sporo i nigdy nie zobaczyłam nawet kropeczki na usg. Dzisiaj pierwsza beta, zobaczymy czy testy mówią prawdę.Więc życzę dużo zdrowia i wielkie Gratulacje :-)
Jeszcze w moim przypadku za wcześnie, ciąż mam za sobą dosyć sporo i nigdy nie zobaczyłam nawet kropeczki na usg. Dzisiaj pierwsza beta, zobaczymy czy testy mówią prawdę.![]()
Póki nie urodzę zdrowego dziecka to będę się martwiła zważywszy na mój nieprawidłowy kariotyp.Rozumiem ...
Mówią ! Tym razem musi być dobrze czego Ci z całego serca życzę ! Trzymam kciuki !
Piękny przyrostDziś powtórzylam bete
Beta z dziś tj.02.09. 2069,7
Beta z środy 28.08. 145,1
Wizyta u lekarza w przyszły poniedziałek
Jupiiiii ajjj ejjjj
Trzymam kciuki! Będzie dobrze! [emoji6]Dziewczyny ja mam dzisiaj wizytę o 17:40.. Proszę trzymajcie za nas kciuki [emoji17] tak bardzo się boję
Ładny przyrost!Dziś powtórzylam bete
Beta z dziś tj.02.09. 2069,7
Beta z środy 28.08. 145,1
Wizyta u lekarza w przyszły poniedziałek
Jupiiiii ajjj ejjjj
Podziwiam! Tyle czasu się starać. Jesteś dzielna. [emoji8]Póki nie urodzę zdrowego dziecka to będę się martwiła zważywszy na mój nieprawidłowy kariotyp.
Mam jakieś takie przeczucie, że testy kłamały kurcze... Czekam z niecierpliwością na te wyniki...Podziwiam! Tyle czasu się starać. Jesteś dzielna. [emoji8]
Trzyma kciuki za Ciebie i maleństwo. Wierze, że za kilka miesięcy będziemy tulić nasze maluchy.