Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja tez ide w srode :-)Super że już widziałaś serduszko
Ja idę do ginekologa w Środę
(Dzisiaj u nas 5+0)
a byl zarodek?Ja tyle co po wizycie-jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym.Wszystko na swoim miejscu. 5t.+5d. Ze względu na wiek /39,5l/ dostałam duphaston x 2dziennie, pakiet badań w tym prenatalne między 11-14 tc.też ze względu na wiek.
Poza tym wszystko książkowo, bez dolegliwości.
WitajCześć Dziewczyny. Ja jestem 2 godziny przed wizytą i już mam lekki stres. Dzisiaj 5+4, więc pewnie serduszka jeszcze nie zobaczę, a wszystkim mamą które je już widziały gratuluję!
Kiedy wizyta serduszkowa?Ja tyle co po wizycie-jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym.Wszystko na swoim miejscu. 5t.+5d. Ze względu na wiek /39,5l/ dostałam duphaston x 2dziennie, pakiet badań w tym prenatalne między 11-14 tc.też ze względu na wiek.
Poza tym wszystko książkowo, bez dolegliwości.
jeszcze nie-za wcześnie ...W 5.-6. tygodniu we wnętrzu pęcherzyka pojawia się pęcherzyk żółtkowy, który odżywia zarodek, zanim wykształci się łożysko.a byl zarodek?
dziś byłam na NFZ, a druga wizyta juz prywatnie do mojego lekarza do którego chodziłam z 1 ciąży - tylko tam długa kolejka i wizyta dopiero 3.10.Także długie czekanie przede mną....Kiedy wizyta serduszkowa?