Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymamy kciukiDzisiaj o 18.20 ma. Swojego ginekologa
Dziękuję i Tobie życzę powodzenia na wieczornej wizycie.Gratuluję
Tylko zastanawiam się nad tą receptą z DUPHASTONEM 10mg. Kazał "profilaktycznie " ze względu na mój wiek i ryzyko bla bla...tylko zastanawiam się czy jeśli jest na tym etapie ok, nie ma dolegliwości typu plamienie itp. czy taka profilaktyka to nie lekkie przegięcie? To przecież hormon !!! Jak to jest u Was dziewczyny?
To 5t4d.Wielkopolanka gratulacje! Który to tc?
Jak to jest z mięta? Czytałam gdzieś ostatnio, że nie jest wskazane picie mięty a ja uwielbiam herbatki miętowe i wszelakie ziołowe [emoji57] wiem, że melise można a reszta?
Wyszłam od lekarza z uśmiechem na ustach jest pęcherzyk i ciałko żółte! Wierzę, że w tej ciąży będzie wszystko dobrzeTeraz 3 tygodnie zwolnienia do kolejnej wizyty.
Też do południa ledwo żyłam przez miłości, ale dzisiaj uratowała mnie parzona mięta. Może którejś z Was też pomoże?
Super. A który to tydzień?Wyszłam od lekarza z uśmiechem na ustach jest pęcherzyk i ciałko żółte! Wierzę, że w tej ciąży będzie wszystko dobrzeTeraz 3 tygodnie zwolnienia do kolejnej wizyty.
Też do południa ledwo żyłam przez miłości, ale dzisiaj uratowała mnie parzona mięta. Może którejś z Was też pomoże?
no a ja bylam w 5+4 i lekarka mowi, no w sumie juz moglby byc widoczny ale nie musi itp i tak niedok9nca byla zadowolona.. ale widze ze prawie u kazdej jest tak, ze nie bylo widac. Ona mowila ze juz widzi ten zloltkowyjeszcze nie-za wcześnie ...W 5.-6. tygodniu we wnętrzu pęcherzyka pojawia się pęcherzyk żółtkowy, który odżywia zarodek, zanim wykształci się łożysko.
w 6. tygodniu ciąży zarodek może jeszcze nie być widoczny w trakcie badania USG ze względu na zbyt małe rozmiary. Echo zarodka można najczęściej uwidocznić po 6. tygodniu trwania ciąży, a około 7. tygodnia - czynność serca płodu.