nikolka1203
Fanka BB :)
Zima nie będzie taka straszna kupimy duże kurtki, dla mnie masakrą byłoby lato w ciąży... Nie znoszę upałów [emoji23]WitajJak wejdziesz w kurtkę i będziesz wyglądać jak człowiek to będzie ok [emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zima nie będzie taka straszna kupimy duże kurtki, dla mnie masakrą byłoby lato w ciąży... Nie znoszę upałów [emoji23]WitajJak wejdziesz w kurtkę i będziesz wyglądać jak człowiek to będzie ok [emoji16]
Dokładnie 10 dni po [emoji39]@martabunia A w poprzedniej ciąży urodziłaś w terminie? Bo ja 10 dni po![]()
@Paulina_wrzesień12 Witajto na kiedy wypada Ci termin?
Moja jest z 19 września [emoji39]Moja córeczka rodziła się w 2017 18 września. Wtedylato było bardziej łaskawe. Ja teraz bardziej martwię się jak to będzie zimą w ciąży... Czy ktoś ma jakieś doświadczenia?
Wydaje mi się że pamiętam Ciebie z wątku wrześniowe mamy 2018 [emoji4] Polcia urodziła się 20 września więc zaraz obchodzi pierwsze urodzinki a teraz termin wypada 18 maja.Paulina ja też mam core z września [emoji3531]