Dała radę?ja ruszam zaraz z moja 3 latka do przedszkolabędzie płacz..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dała radę?ja ruszam zaraz z moja 3 latka do przedszkolabędzie płacz..
Trzymam kciukija ruszam zaraz z moja 3 latka do przedszkolabędzie płacz..
Nie zdążyłam usłyszeć jak płacze bo zaraz ja zabraliDała radę?teraz tylko Ty odpoczywaj i się nie stresuj
mój jak wstał tak by od razu poszedł już się nie mógł doczekać
![]()
Na pewno już się świetnie bawiNie zdążyłam usłyszeć jak płacze bo zaraz ja zabrali
Teraz że starsza rozpoczęcie to nie zdążę myśleć![]()
No z jedzeniem to różnie może byćNa pewno już się świetnie bawi
Mnie z kolei mniej martwilo czy płakał czy nie tylko czy coś zjadł![]()
W domu apetyt ma, mam nadzieję że tam teżNo z jedzeniem to różnie może być![]()
No j mnie też młodsza.jest drobniejsza bo starsza to ma kształty za mamusiaW domu apetyt ma, mam nadzieję że tam teżA to z tych Chudzinek bo wcześniak
![]()
Na początku myślałam, ze moja pójdzie do żłobka a ja do pracy, ale jak bd drugie bobo to w trójkę będziemy w domu siedziećJa dzisiaj mam z moim adaptacje w żłobku. Ciekawe co będzie za kilka dni, gdy zostawię go samego![]()
Mój się dostał do państwowego, zanim dowiedziałam się o ciąży, wiec stwierdziłam, ze skorzystam z okazji. Może mu się spodoba, jak nie to będzie siedział ze mnąNa początku myślałam, ze moja pójdzie do żłobka a ja do pracy, ale jak bd drugie bobo to w trójkę będziemy w domu siedzieć![]()