Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie jak się uda, też będą rok po roku praktycznie@K.A Mam 3,5 miesięcznego synka, więc jak mi się uda, to będzie rok po rokuBędziemy się wspierać, jak coś
![]()
Ja chciałam mieć do 30 troje. Nie wyszłoJa syna urodziłam jak miałam 21 lat. W pełni planowane macierzyństwo i bardzo się z tego cieszę. Teraz 25 i kolejne. Myślę że dwójka mi wystarczyodchowane będą, Będziemy wspólnie korzystać z życia
A ja jeszcze przed 30 będę mogła dalej poświęcać się pracy i rodzinie
![]()
Widocznie tak miało bycJa chciałam mieć do 30 troje. Nie wyszło![]()
Ja czekam teraz na wizute u gina, potem za 3 tyg chce iść. Do rodzinnego będe rano dzwonić bo mam tsh 3.8 a biote euthyrox 75.Widocznie tak miało bycbędziesz miała później
Byłam dzisiaj u rodzinnej powiedziała że dziwne że mintaj skacze nagle spada to tsh pobrali mi od razu na miejscu jeszcze raz oraz żeby było to samo laboratorium. Kazala rano dzwonić i ki przepisz euthyrox jak będzie wiedziała dokładnie jakie tsh. Powiedziała że najgorsze w niedoczynności są wady u dzieci intelwktualne ale że mam się nie martwić. Na kiedy się umawiacie d9 lekarza?
Ja czekam właśnie w kolejce do gina cała zestresowanaWidocznie tak miało bycbędziesz miała później
Byłam dzisiaj u rodzinnej powiedziała że dziwne że mintaj skacze nagle spada to tsh pobrali mi od razu na miejscu jeszcze raz oraz żeby było to samo laboratorium. Kazala rano dzwonić i ki przepisz euthyrox jak będzie wiedziała dokładnie jakie tsh. Powiedziała że najgorsze w niedoczynności są wady u dzieci intelwktualne ale że mam się nie martwić. Na kiedy się umawiacie d9 lekarza?
Jak patrzyłam na dostępność wizyt to dopiero na 29 września wolny termin, to byłby rzut na taśmę jakiś 9-10 tydzień. To ktory u was jest teraz i u martynka90? Moze po znajomości się zapisze, pracuje w szpitalu.Ja czekam właśnie w kolejce do gina cała zestresowana
5tydz +3 dni. Potrzebuję zwolnienia a następna wizyta była dopiero 9 .Jak patrzyłam na dostępność wizyt to dopiero na 29 września wolny termin, to byłby rzut na taśmę jakiś 9-10 tydzień. To ktory u was jest teraz i u martynka90? Moze po znajomości się zapisze, pracuje w szpitalu.
Mi w 1 apce wychodzi 5.0 A w drugiej 4.6 nie wiem od czego to zależy bo wpisane te same dane5tydz +3 dni. Potrzebuję zwolnienia a następna wizyta była dopiero 9 .
Ja korzystam z preglife i asystent ciąży i mam tak samo dwie rozbieżnościMi w 1 apce wychodzi 5.0 A w drugiej 4.6 nie wiem od czego to zależy bo wpisane te same dane