Mimi1987
Fanka BB :)
Ja zauważyłam, że mam dołujące czwartkiTrochę Was teraz pospamuje. A czy któraś z Was też nie końca cieszy się z ciąży? U mnie strach i niepewność przeważają. Dobra myśl jest tylko może raz dziennie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zauważyłam, że mam dołujące czwartkiTrochę Was teraz pospamuje. A czy któraś z Was też nie końca cieszy się z ciąży? U mnie strach i niepewność przeważają. Dobra myśl jest tylko może raz dziennie.
No ja czuje. Wieczorem najbardziej. Byłam wczoraj z koleżanką na spacerze po mieście i czułam się jak w 5 miesiącu. Rano jest lżej ale są momenty, że bólu bardziej. I widzę też po brzuchu, że jest większy.Mi się też już syndrom wicia gniazda włączył. Juz bym zmiejiala w domu, zmieniała meble myślę gdzie by jak ulokować bo jednak mało miejsca będzie choćby same ciuchy pomieścić itd . Z drugiej strony niby mnie mdli, a jakaś taka pustkę w brzuchu czuję i się zastanawiam czy tam wszytko ok. Wizyta dopiero na 6.10 A na ostatniej nie było jeszcze serca. Będę musiała powiedzieć jeszcze przed wizytą o ciąży bo będę musiała iść na badania poza tym po wizycie chce iść już na l4. Mam do czynienia z ludźmi do tego ten koronawirus, sezon grypowy. Juz mnie coś rozbierać zatoki bolą nos zatkany, wczoraj gardło bolalo. Normalnie poszlyby krople do nosa i ibuprom A tak sala noc się męczyłam. Muszę jechać do apteki po jakies bezpieczne specyfiki. A wy czujecie coś w brzuchu? Wiem ze to wczesjie ale nie mam nawet takiwgo uczucia rozpychania.
Możesz czuć strach na poczatku to normalne.. zanim się z tym oswoiszTrochę Was teraz pospamuje. A czy któraś z Was też nie końca cieszy się z ciąży? U mnie strach i niepewność przeważają. Dobra myśl jest tylko może raz dziennie.
25]Ja mam 28 a Ty? Do Słupcy chodzilam do szkoły![]()
Który masz już tydzień? [emoji4]No ja czuje. Wieczorem najbardziej. Byłam wczoraj z koleżanką na spacerze po mieście i czułam się jak w 5 miesiącu. Rano jest lżej ale są momenty, że bólu bardziej. I widzę też po brzuchu, że jest większy.
Ja jestem bardzo szczupła i widać tą wypukłość. Nie mogę też zapiąć guzika, uwiera mnie.
Takie dziwne uczucie jakby balon w brzuchuMi się też już syndrom wicia gniazda włączył. Juz bym zmiejiala w domu, zmieniała meble myślę gdzie by jak ulokować bo jednak mało miejsca będzie choćby same ciuchy pomieścić itd . Z drugiej strony niby mnie mdli, a jakaś taka pustkę w brzuchu czuję i się zastanawiam czy tam wszytko ok. Wizyta dopiero na 6.10 A na ostatniej nie było jeszcze serca. Będę musiała powiedzieć jeszcze przed wizytą o ciąży bo będę musiała iść na badania poza tym po wizycie chce iść już na l4. Mam do czynienia z ludźmi do tego ten koronawirus, sezon grypowy. Juz mnie coś rozbierać zatoki bolą nos zatkany, wczoraj gardło bolalo. Normalnie poszlyby krople do nosa i ibuprom A tak sala noc się męczyłam. Muszę jechać do apteki po jakies bezpieczne specyfiki. A wy czujecie coś w brzuchu? Wiem ze to wczesjie ale nie mam nawet takiwgo uczucia rozpychania.
No najszybciej za 1,5 roku właśnie dlatego myślałam starać się dopiero za rok. Narazie mam termin podłączenia prądu do grudnia 2021My też narazie budowa [emoji16] na wiosnę lub lato planujemy się wprowadzić już z dzidziolem a Wy?
Ja mam wrażenie że w brzuchu mam jakby hmm balonik z powietrzem. Do tego zgaga wymioty masakra...Mi się też już syndrom wicia gniazda włączył. Juz bym zmiejiala w domu, zmieniała meble myślę gdzie by jak ulokować bo jednak mało miejsca będzie choćby same ciuchy pomieścić itd . Z drugiej strony niby mnie mdli, a jakaś taka pustkę w brzuchu czuję i się zastanawiam czy tam wszytko ok. Wizyta dopiero na 6.10 A na ostatniej nie było jeszcze serca. Będę musiała powiedzieć jeszcze przed wizytą o ciąży bo będę musiała iść na badania poza tym po wizycie chce iść już na l4. Mam do czynienia z ludźmi do tego ten koronawirus, sezon grypowy. Juz mnie coś rozbierać zatoki bolą nos zatkany, wczoraj gardło bolalo. Normalnie poszlyby krople do nosa i ibuprom A tak sala noc się męczyłam. Muszę jechać do apteki po jakies bezpieczne specyfiki. A wy czujecie coś w brzuchu? Wiem ze to wczesjie ale nie mam nawet takiwgo uczucia rozpychania.
Wg om 8+2 wg usg 7+2, ale to moja 4 ciąza więc widać szybciejKtóry masz już tydzień? [emoji4]