Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to kciuki! Daj znać poWitam dziewczyny chcialam sie przywitac..co prawda jutro dowiem sie wiecej ale poki co to pierwsze usg pokazalo termin na 7.05.21 to moja ciaza z zaskoczenia taki big surprise. 2 razy poronilam w przeciagu wlasciwie 10lat. Wtedy to nie odpowiedni partner i takie tam. A 2 mce temu zaczelam diete zdrowe odzywianie itd chcialam sie pozbyc nadmiaru kg ktorych nabralam w przeciagu 3.5 roku i tak wlasnie kolejny raz okres sie spoznial jak co 2 mce i nagle szok 2 kreski. Bylam u gina 3 tyg temu.powiedzial ze sa 2 pecherzyki i ze 20.09 bedzie wiedzial czy na pewno beda 2 dzidzie bo jedna bedzie napewno..ale strach stres robia swoje. Dostalam progesteron bo mialam poronienia wczesniej i tak na zwolnieniu jestem i czekam. 2 razy plamilam kazali lezec i odpoczywac..ech byle do jutra byle bylo dobrze pozdrawiam wszystkie mamuski terazniejsze i przyszle.
Teraz zmieniłam lekarza i chodzę prywatnie do innej babki. Płacę sporo, ale usg jest wypasione, (trochę się orientuję w temacie) więc jestem spokojniejsza. Wiem, że lekarza nie wybiera się na podstawie tego jaki sprzęt ma w gabinecie, ale dobry lekarz plus dobre usg to jest zestaw idealny.Chodziłam kiedyś do jednej babki, która miała przychodnię/gabinet prywatny jaki na NFZ. Wszystkie wizyty i te za kasę i na nfz były tego samego dnia w obrębie tego samego gabinetu. Jako osoba, która płaciła miałam pierwszeństwo przed tymi co mają wizyty za darmo i można powiedzieć, że te panie co płaciły to były święte krowybo były przyjmowane od ręki, a reszta siedziała pod gabinetem godzinę lub więcej. Moja wizyta trwała np. 40 min i mpglam gadać nawet o pogodzie i innych pierdołach a na NFZ: 10 min z zegarkiem w ręku i won z gabinetu...
Mnie całkowicie odrzuca od kawy.A powiedzcie moje drogie jak z kawą czy pijecie
Ja chodze i tak i tak.A jak z lekarzami czy chodzicie na NFZ czy prywatnie
Ja byłam przerażona trochę a teraz stresuje się już tylko tmi kilkoma tygodniami. I chyba powoli się cieszę [emoji38]Pewnie tak ale dom się narazie buduje i teraz chłop będzie musiał przyspieszyć [emoji2960]
My mamy plan na przyszłe święta.. Może się uda.Trochę Was teraz pospamuje. A czy któraś z Was też nie końca cieszy się z ciąży? U mnie strach i niepewność przeważają. Dobra myśl jest tylko może raz dziennie.
Pije 2 dziennie podwójne espresso. Mój organizm jest raczej przyzwyczajony [emoji4]No najszybciej za 1,5 roku właśnie dlatego myślałam starać się dopiero za rok. Narazie mam termin podłączenia prądu do grudnia 2021[emoji849]
A powiedzcie moje drogie jak z kawą czy pijecie
PrywatnieA jak z lekarzami czy chodzicie na NFZ czy prywatnie
Niestety lokalnie mnie zawiedli na całej linii w pierwszej ciąży. Z kolei jak byłam tutaj u innej to sama powiedziała że będzie się w moim przypadku kontaktowac z patologia ciąży więc dała do zrozumienia że mam szukać gdzie indziejAaa myślałam że lokalnie w Słupcy![]()
Sie jutra doczekac nie moge..ale wiesc o blizbiakach mnie zszokowala tak ze az mialam agresora ze ,"to wszystko" nie dla mnie itd i ze za stara itd straszne emocje mba targaly ale przeszlo..i co bedzie to bedzie byle wszystko ok i zdrowe.No to kciuki! Daj znać pojak czujesz się z myślą, że to mogą być bliźniaki?
No tak grunt to znaleźć dobrego lekarza bo jak problemów nie ma to prawie każdy jest ok. Ja chodzę do dr Bobrowskiej -Bartkowiak właśnie w Słupcy i jestem bardzo zadowolona. 8 lat temu przy porodzie uratowała mi życiePrywatnie
Niestety lokalnie mnie zawiedli na całej linii w pierwszej ciąży. Z kolei jak byłam tutaj u innej to sama powiedziała że będzie się w moim przypadku kontaktowac z patologia ciąży więc dała do zrozumienia że mam szukać gdzie indziej![]()