Szałwia88
Fanka BB :)
Chłodzące? Mi tak zimno cały dzień że jedyne o czym marzę to ciepło może być rozgrzewajace?Kup sobie w aptece plastry chłodzące (mam nadzieję że mi nie wytnie ale jakoś postaram się przemycić nazwę) a*p*a*p Ice. Mi pomaga![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chłodzące? Mi tak zimno cały dzień że jedyne o czym marzę to ciepło może być rozgrzewajace?Kup sobie w aptece plastry chłodzące (mam nadzieję że mi nie wytnie ale jakoś postaram się przemycić nazwę) a*p*a*p Ice. Mi pomaga![]()
Na głowę (czoło) są tylko chłodzące. Zawierają chyba mentol stąd uczucie chłodzenia ale i łeb mniej boliChłodzące? Mi tak zimno cały dzień że jedyne o czym marzę to ciepło może być rozgrzewajace?![]()
Czasami mnie muli np jak jestem glodna albo zjem za duzo. Senność dopadła mnie dopiero dzisiaj ale nie wiem czy to jie dlatego ze wczoraj mialam bardzo aktywny dzień i poszłam spać o 1 w nocy a wstałam jakos po 8 chwile. Spałam dzisiaj w dzień dwa razy i czekam już jak dzieci pójdą spać aby się położyćHej dziewczyny! Na baby boom nie jestem nowa, ale na majówkach już tak - w końcu się udało, mamy 6 tydzień
Chciałam Was podpytać, jak się czujecie? Czytam, że macie ogromny apetyt - ja teżi niestety dostałam od lekarza zakaz jedzenia slodyczy, nad czym bardzo ubolewam, bo strasznie mnie do nich ciągnie. Oprócz tego mogę spać dosłownie 24h na dobę. W nocy przesypiam jakieś 10h, wstaję o 8 i po 12 już łapie mnie totalnie zamuła, pakuję się na drzemkę i czasem budzę się nawet 3 godziny później
W ogóle nie mam mdłości, trochę się tym martwię. Czy u Was już są wymioty i nudności, czy to jeszcze za wcześnie?
U mnie tak, był zarodek i serduszko. Tylko zarodek przytulił się tak bardzo do mojej macicy, że lekarz nie mógł zrobić za bardzo pomiarów. Ciąża wyszła tydzień mlodsza (6t5d a wg om 7t5d). Na usg byłam 3 dni temu. Serduszko biło ale za wolno, tylko 80 u/min. To mnie martwi troszke. No nic, czekam do wizyty. Mam nadzieje, ze będzie dobrze. Brzuch mnie pobolewa, z dnia na dzień jakiś ciut wiekszy więc mam nadzieję ze Fasola rośnie.Aa, i jeszcze miałam zapytać - widziałyście już coś na USG? Dzisiaj mam 40 dc, beta z czwartku wynosiła 660 i zastanawiam się, czy w poniedziałek byłoby widać cokolwiek.
Jaki jest powód tego że lekarz zabronił? Ja też jem cały czas i oczywiście słodycze najchętniejJeśli chodzi o jedzonko to ja wróciłam do mięsa, ponieważ przed ciążą pół roku go nie jadłam a teraz nadrabiam zaległościkompletnie nie mam ochoty na śledzie, makrele i inne rybki a wcześniej bardzo lubiłam. Teraz nie mogę patrzeć. Najchętniej jadłabym tylko słodycze, ale lekarz zabronił, więc głównie sięgam po owoce
![]()
Ja też jem cały dzieńJa śledzia jadłam już dwa razy w tym tygodniu. Lubię śledzia.
Ja jakoś do nabiału nie mogę. Przed jadłam codziennie jogurt grecki z mussli i np bananem, teraz nie mam na to zupełnie ochoty. Tak samo jajka, lubię bardzo, w ciąży z córką jadłam dzień w dzień jajecznicę, tak mnie ciągnęło tak teraz zapach jajka mi nie pasuje. Rano najlepiej wchodzi bułka z dzemem albo rogalik z dzemem. Dopiero później jem jakieś konkretniejsze śniadanie. Bardzo mam też ochotę na zupy. Dzisiaj ogórkowa, weszła idealniedzisiaj jem cały dzień, jestem pełna a jeszcze pewnie zgodnieje standardowo ok 21
Boże, przyje z 50 kg
![]()
Witaj zapraszamyHej dziewczyny! Na baby boom nie jestem nowa, ale na majówkach już tak - w końcu się udało, mamy 6 tydzień
Chciałam Was podpytać, jak się czujecie? Czytam, że macie ogromny apetyt - ja teżi niestety dostałam od lekarza zakaz jedzenia slodyczy, nad czym bardzo ubolewam, bo strasznie mnie do nich ciągnie. Oprócz tego mogę spać dosłownie 24h na dobę. W nocy przesypiam jakieś 10h, wstaję o 8 i po 12 już łapie mnie totalnie zamuła, pakuję się na drzemkę i czasem budzę się nawet 3 godziny później
W ogóle nie mam mdłości, trochę się tym martwię. Czy u Was już są wymioty i nudności, czy to jeszcze za wcześnie?
Mdłości od początku, do wymiotów ciągnie od kilku dniHej dziewczyny! Na baby boom nie jestem nowa, ale na majówkach już tak - w końcu się udało, mamy 6 tydzień