mangusta87
Fanka BB :)
ja jutro robie morfologia tsh ft3 Ft4 rozyczke krzywa cukrowa badanie moczu tokso oraz zoltaczke i coś jeszcze całą listę mamMi lekarz zalecił mocz, morfologię ogólną, glukozę, TSH oraz ft4.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jutro robie morfologia tsh ft3 Ft4 rozyczke krzywa cukrowa badanie moczu tokso oraz zoltaczke i coś jeszcze całą listę mamMi lekarz zalecił mocz, morfologię ogólną, glukozę, TSH oraz ft4.
Ja się niestety żegnam...znów to samo, serduszko przestało bić. W piątek jestem umówiona do szpitala na zabieg...
Jeszcze w drodze powrotnej tak zasłabłam, że straciłam czucie w rękach i na twarzy, palce mi się powyginały, nie wiem co to było, czy to z nerwów czy co...
Mam tak samo. Pierwsza wizyta pojutrzeJa np nie mam żadnych objawów, prócz delikatnego bólu piersi, krwawienie, plamienie również nie występuje. Tydzień temu było wszystko okej, następna wizyta za tydzień
Tak, bez picia i na czczoAle to jest na czczo? I bez picia glukozy nie ?
DziękiNie wiem co Ci napisać... Najlepiej by było jakbyś go odzwyczaiła od piersi i od noszenia... Ale łatwo powiedzieć, no nie?![]()
O kurde, to pójdę chyba bo w dżinach mi ciasnota. Teraz siedzę z chorą Majka to chodzę w dresie ale zastanawiam się w co się ubiorę jak wyjść trzeba bedzie. Sukienki chyba, jeszcze ciepło więc spoko.W lidlu od 28.09 będą ciążowe legginsy i bluzki![]()
Ja bylam 5 dni od spodziewanej miesiączki i trudno bylo coś zobaczyc, ale w końcu doktor dostrzegła malutki, 4mm pęcherzyk, i jak sama stwierdziła miałyśmy szczęście ze na tym etapie się udalo go dostrzecDziewczyny powiedzcie mi czy to jest normalne, że 4 dni od terminu miesiączki i 2 pozytywnych testach USG nic nie pokazało? Czy to za wcześnie?