Jeanetttte
Fanka BB :)
Kupujecie już coś dla maleństw?
Trochę za wcześnie tak bardziej miesiąc przed porodem zacznę wyprawkę robić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kupujecie już coś dla maleństw?
Ja mialam joie spacerówkę i sprzedalam, szkoda bo można by dokupic właśnie samą gondole. Jednak teraz przyglądam się wózkom biegowymSłodziak
Mój syn ma 4 lata Ale wszystko po nim co było ładne i nie sprane popralam poprasowalam i pochowałam w kartoniki. Także mam wszystko oczywiście na chłopcawózek mam spacerowy bo poprzedni sprzedalam Ale kupiłam joie A do niego można dokupić gondole i adaptery. Łóżeczko mam materacyk kołderki . Zostanie mi tylko fotelik wanienka i kosmetyki i higiena
![]()
Też jestem tego zdania, na wózki jest czas daje sobie tak dwa msc przed terminem max . Ewentualnie zacznę od ubranek, trochę dostanę też od rodziny.Trochę za wcześnie tak bardziej miesiąc przed porodem zacznę wyprawkę robićDoczekać się nie mogę
To ci zamartwię, ale mięśniaki w pierwszym trymestrze bardzo szybko rosną. Ważna też jest lokalizacja, bo jedne sprawiają problemy inne mniejszym stopniu. Sama mam ten sam problem, ale moje rosną sobie "na zewnątrz" i póki co jest ok.
Ja też myślałam o używanym ale mój stwierdzil że kupimy nowy bo troje dzieciaczków mamy na nim wychowaćJa nie mam nic. Wszytsko po Mai sprzedalam i oddałam. Wozek, łóżeczko, Wszytsko. Będę zbierać od nowa ale to akurat najfajniejsze w ciąży. Z wózków mam na oku biegowy Thule glide 2 a ze zwykłych bugaboo calemeleon 3. Raczej kupię używane bo koszt nowego jest kosmiczny. Dla mnie wózek musi być idealny w teren, ja jestem leśny człowiek i codziennie przemierzam kilometry w lesie. Mam to szczęście, ze las mam pod domem. Mogła bym tam w środku lasu zamieszkać![]()
Mam dwójkę dzieci. No nic zobaczymy ale byłam pewna że wiem dokładnie kiedy zaszłam a gin mówi że nie możliwe bo usg pokazuje młodsza ciążę.. Pokazywał mi sam pecherzyk, nic o ciałku żółtym nie mówiłMasz już dzieci? Mięśniak pewnie się zrobił po porodzie. Jak poszłam na pierwsza wizytę właśnie w 5t4d miałam pęcherzyk ciążowy z żółtkowym odpowiadający wielkością w tym czasie i następną wizytę miałam za 2tyg w 7t5d i pojawił się zarodek z serduszkiem. Ja miałam owulacje równo w połowie cyklu dlatego u mnie ciaza nie będzie młodsza ale to często się zdarza . Musisz być cierpliwa , póki nic złego się nie dzieje będzie dobrze.
A planujecie kupować wszystko nowe?